My new lovely toy – Kindle 3 WiFi

I am super happy! M-am innoit cu o jucarie la care am visat, iar acum o am. As you (might) know, I’m a gadget girl si de obicei sunt la curent cu toate noutatile in materie de device-uri pentru utilizari diverse. Cel mai nou device al meu este Kindle 3 WiFi, o minunatie de E-book Reader, cu o capacitate interna de 4 gb si aprox. 3500 de carti. Mi-am incarcat-o deja cu cateva titluri, abia astept sa o pun la “treaba”. Mi-e mult mai usor sa citesc documentatia pentru facultate si sa o am mereu cu mine. De asemenea, unde e wi-fi, am internet, care nu e extraordinar, insa e util in situatii de urgenta. In plus, imi pot trimite fisiere direct pe Kindle, ceea ce e grozav. E foarte subtirica si usoara, se citeste foarte foarte bine. Are optiuni diverse pentru fonturi, isi face foarte bine treaba pentru care a fost menita.
Daca va intereseaza un review mai indetaliat, let me know. πŸ˜€

Isn’t it CUUUUUUUUUUUTTTTTTTEEE? πŸ˜€

9 Comment

 1. si eu imi doresc foarte mult un kindle 😑 ssa il stapanesti sanatoasa si sincer te invidiez

 2. @Elena Bby: Multumesc mult! Daca te hotarasti, te sfatuiesc sa-ti iei tot varianta fara 3G, pentru ca netul e destul de slabut si merge alb/negru oricum. Mai bine folosesti telefonul pentru net… Asta daca nu vrei sa platesti aproape 2 milioane mai mult πŸ™‚ Daca vrei, iti pot da contactul de la care am luat eu. Nu e din magazin, insa garantia e internationala si am primit-o oricum. πŸ˜€ Mersi inca o data!

 3. Poofie says: Reply

  oh Vreauuu si eu.si eu sunt cu gadget.urile.Ma gandeam la un moment dat in leg cu Ipad..dar e cam scumpisoara..tu cat ai platit pentru Kindle?

 4. Dariaa says: Reply

  este superb,sa te bucuri de el 😑

 5. bv, sa il folosesti cu placere, e util πŸ™‚

 6. Va multumesc, fetelor! Poofie, a fost 450 ron. Sincer nu mi se pare ca merita Ipad-ul..

 7. Gya says: Reply

  super

 8. wow, super pret! love it too :***

 9. Am avut de facut un examen pe baza conceptului de kindle… imi displace de atunci si iti poti imagina de ce :)).

  Insa, joke aside :P, mi se pare super!
  Sa il folosesti cu placere.
  Pupici

Leave a Reply