Suporturi de bijuterii

Fetelor, v-ar interesa un astfel de suport de bijuterii? Eu am vorbit cu cineva sa-mi aduca, dar nu poate lua unul singur. Costa in jur de 25-30 de ron unul si va incap muuuuuuuuulte perechi de cercei (aprox. 100). Eu ma pot intalni in Bucuresti cu voi, daca e cineva interesata. Sunt mai greu de trimis in tara, caci sunt destul de voluminoase si nu vin desfacute… Sunt gata montate. So… anyone?

7 Comment

  1. pe mine m-ar interesa:d cum e cel pe rotund:) daca se poate si sunt din bucuresti

  2. @Extramicuta, te rog sa-mi trimiti un e-mail la adresa dyfy90 [at] yahoo [dot] co [dot] uk, ca sa stiu cum sa iau legatura cu tine. In cateva zile ar trebuie sa le am. πŸ™‚

  3. eu il am pe ultimul,insa nu sunt foarte multumita de el:(cerceii micuti stau perfect..insa cei mari?de cei candelabru nu mai zic ,ocupa 2 randuri in jos:))unul mai mare nu ai:)))?

  4. @ Let’s make a diva, pot sa intreb. πŸ˜€ Daca se gaseste ceva cu spatiile mai mari decat astea, ai vrea?

  5. Eu mi-am comandat un suport ca cel din prima imagine, dar cu spatiu si pentru coliere, de aici: http://www.cufarulcumargele.ro/ . A costat 35 lei si am putut comanda doar unul. Poate te ajuta. πŸ™‚

  6. @Mihaela: Multumesc mult de sugestie, insa am primit deja ce voiam πŸ˜€ Poti vedea in postarea mai noua!

  7. Cuta-ma te rog la ID: singurica_1991 sau pe blogul:http://ramybijoux.blogspot.com/ am nevoie urgent de un suport pentru cercei dar si pentru bratari sau coliere. Astept sa ma contactezi.

Leave a Reply