Tutorial

Cum imi ingrijesc/aranjez sprancenele

          Buna, fetelor! Pentru azi v-am pregatit unul dintre subiectele mele preferate: sprancenele. 
Mai intai teoria: regula dupa care trebuie sa va aranjati sprancenele este redata in imaginea de mai jos. Pe scurt, sprancenele trebuie sa inceapa paralel cu baza nasului, arcuirea sa fie undeva la centrul pupilei, iar codita sa se termina la aprox. 30 de grade de nas. Bineinteles ca nu se aplica intotdeauna acest tipar, avand in vedere tipul de sprancene cu care ne-a inzestrat natura, insa e de dorit sa tindem spre asta. Se pot realiza lookuri mult mai expresive cu sprancenele de forma potrivita.
         Iar acum practica. Va voi arata mai jos modul in care imi aranjez eu sprancenele. De mentionat: am sprancene relativ deschise la culoare, destul de subtiri in mod natural si rarute. Nu ma plang, nu am suferit niciodata de la prea mult pensat, iar cand le aranjez incerc sa mentin linia naturala, le tund si mai pensez cate un fir razlet de ici-colo. In prima poza de mai jos am zburlit un pic firele crescute, pentru un efect wild. In mod normal sunt destul de turtite. haha. Pentru definire folosesc kitul de sprancene de la ELF, nuanta cea mai inchisa. Am incercat si cea medie, care era teoretic destinata blondelor, insa firele mele sunt ceva mai inchise si rezultatul nu era cel mai reusit. Asadar, iata mai jos fazele sprancenei mele drepte (parca ar fi fazele Lunii), cu explicatiile de rigoare. (click pe imagine)
                    1. untamed         2. pensate si tunse      3.ELF natural        4. ELF conturate
             Ce parere aveti de forma sprancenelor mele? Vi se pare ok sau sa mai lucrez la ele?
             Voi cum va ingrijiti sprancenele? Apelati la cosmeticiana sau va descurcati singure?
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Just_Me
  November 15, 2011 at 19:12

  Mie imi place forma sprancenelor tale. Si felul in care le ingrijesti imi place, la fel fac si eu.
  Te pup:*

 • Reply
  Miuri
  November 15, 2011 at 19:30

  mmm.. mie imi place numai prima jumatate a sprancenelor tale.Si sa iti spun si de ce: prima jumatate arata perfect conturata si pensata, dupa parerea mea arcuirea ar trebui sa fie putin de tot mai incolo de jumatate, adica inspre tample.. iar la a doua jumatate nu-mi place sa dupa arcuire coboara, apoi iar urca.. eventual poti corecta asta cu fard de sprancene, ca sa se vada un flow frumos 🙂 sper ca ai inteles ce-am vrut eu sa zic 🙂 te pup

 • Reply
  Dia
  November 15, 2011 at 20:47

  Eu ma ocup singura de sprancene, si ale mele sunt de la jumatate foarte chele, cam seamana cu ale tale, atata ca sunt putin mai rotunjoare:)

 • Reply
  coco
  November 16, 2011 at 12:25

  bravo ca poti…eu nu mai experimentez in zona asta…am facut boacane mari :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.