NOTD

Price alert + NOTD

         Hello, girls! Cum e, asteptati sarbatorile? Eu nu prea simt spiritul Craciunului, dar nu e timpul pierdut. Pana una alta, am revenit cu o oferta pe care nu o puteti refuza. E vorba de lotiunea micelara de la Bioderma, pe care am vazut-o prima data acum vreun an intr-un videoclip la Lisa Eldridge. Am mai avut-o o data sau de doua ori, apoi am trecut la alte produse. But, like old loves, I came back to her (Bioderma) :)… Am vazut-o initial in newsletterul de la Sensiblu, in care se spunea ca e 1+1 gratis. M-am gandit ca parca as vrea sa o recumpar, insa am uitat….  Pana la primul Sensiblu. Intru cu gandul sa o iau si nu e la oferta. Intru si in al doilea. Si al treilea.. Nimic! Deja voiam sa o cumpar doar pentru a o gasi inainte :)) … Eh, si azi s-a intamplat minunea. Am gasit-o la Drogheria Auchan din Auchan Titan. A fost extrem de ieftina – 38 de lei 2 bucati, cand in Sensiblu era 41 pretul de card si vreo 45 pret normal. Sunt mai mult decat incantata decat ea, gasiti review-uri la Lisa, insa daca vreti alte referinte, please ask.  Ea il ridica in slavi, si nu degeaba. Reviewul lui incepe la minutul 6 din video-ul de mai sus, daca nu aveti rabdare sa vedeti tot.
          
Here’s a picture:

Si pe final, un NOTD in ton cu perioada… poate totusi vine iarna adevarata… Oja este Essence, nr. 50 Irreplaceable

What do you think? Voi ce oferte de nerefuzat ati mai vazut lately?

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cristina
  December 18, 2011 at 21:16

  De cand vreau si eu oja asta :-s Arata foarte bine 😛

 • Reply
  Andreea♥
  December 18, 2011 at 22:05

  ce frumoasa e oja!:*

 • Reply
  Pinkie
  December 19, 2011 at 12:31

  Si eu am cautat in Sensiblu si nu am gasit-o, mi-ar fi convenit sa o iau din Sensiblu pentru ca am card la ei si o gramada de puncte 🙁

 • Reply
  Camy
  December 19, 2011 at 16:23

  Ce frumoasa si festiva e culoarea la oja 🙂

 • Reply
  AlinaGav.
  December 21, 2011 at 08:14

  Am folosit si eu pentru prima data lotiune micelara (de la vichy) acum 1 saptamana si imi place extrem de mult. Ma gandeam sa o iau pe cea de la Bioderma dar din gama Sebium -pt ca am tenul gras. Ar fi fost atata de marfa daca era la oferta si cea din gama Sebium (-dreaming-)

 • Reply
  Diana (boonDY)
  December 21, 2011 at 10:14

  @AlinaGav.: Din pacate, pe cealalta nu am vazut-o la promotie :(… Insa mi se par preturile mai mici acolo, poti sa incerci sa o iei mai convenabil.

 • Reply
  modniza
  December 24, 2011 at 19:04

  sarbatori fericite! te pup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.