NOTD

Price alert + NOTD

         Hello, girls! Cum e, asteptati sarbatorile? Eu nu prea simt spiritul Craciunului, dar nu e timpul pierdut. Pana una alta, am revenit cu o oferta pe care nu o puteti refuza. E vorba de lotiunea micelara de la Bioderma, pe care am vazut-o prima data acum vreun an intr-un videoclip la Lisa Eldridge. Am mai avut-o o data sau de doua ori, apoi am trecut la alte produse. But, like old loves, I came back to her (Bioderma) :)… Am vazut-o initial in newsletterul de la Sensiblu, in care se spunea ca e 1+1 gratis. M-am gandit ca parca as vrea sa o recumpar, insa am uitat….  Pana la primul Sensiblu. Intru cu gandul sa o iau si nu e la oferta. Intru si in al doilea. Si al treilea.. Nimic! Deja voiam sa o cumpar doar pentru a o gasi inainte :)) … Eh, si azi s-a intamplat minunea. Am gasit-o la Drogheria Auchan din Auchan Titan. A fost extrem de ieftina – 38 de lei 2 bucati, cand in Sensiblu era 41 pretul de card si vreo 45 pret normal. Sunt mai mult decat incantata decat ea, gasiti review-uri la Lisa, insa daca vreti alte referinte, please ask.  Ea il ridica in slavi, si nu degeaba. Reviewul lui incepe la minutul 6 din video-ul de mai sus, daca nu aveti rabdare sa vedeti tot.
          
Here’s a picture:

Si pe final, un NOTD in ton cu perioada… poate totusi vine iarna adevarata… Oja este Essence, nr. 50 Irreplaceable

What do you think? Voi ce oferte de nerefuzat ati mai vazut lately?

Facebooktwittergoogle_plusrssinstagramby feather

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Cristina
  December 18, 2011 at 21:16

  De cand vreau si eu oja asta :-s Arata foarte bine 😛

 • Reply
  Andreea♥
  December 18, 2011 at 22:05

  ce frumoasa e oja!:*

 • Reply
  Pinkie
  December 19, 2011 at 12:31

  Si eu am cautat in Sensiblu si nu am gasit-o, mi-ar fi convenit sa o iau din Sensiblu pentru ca am card la ei si o gramada de puncte 🙁

 • Reply
  Camy
  December 19, 2011 at 16:23

  Ce frumoasa si festiva e culoarea la oja 🙂

 • Reply
  AlinaGav.
  December 21, 2011 at 08:14

  Am folosit si eu pentru prima data lotiune micelara (de la vichy) acum 1 saptamana si imi place extrem de mult. Ma gandeam sa o iau pe cea de la Bioderma dar din gama Sebium -pt ca am tenul gras. Ar fi fost atata de marfa daca era la oferta si cea din gama Sebium (-dreaming-)

 • Reply
  Diana (boonDY)
  December 21, 2011 at 10:14

  @AlinaGav.: Din pacate, pe cealalta nu am vazut-o la promotie :(… Insa mi se par preturile mai mici acolo, poti sa incerci sa o iei mai convenabil.

 • Reply
  modniza
  December 24, 2011 at 19:04

  sarbatori fericite! te pup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.