Valentine’s Make-up (or not ^_^)

Hello girls,
Here I come with a LOTD. It might be a suggestion for Valentine’s Day, but not necessary (i usually don’t celebrate this). I used Sleek products – Oh so Special and Me, Myself and Eye palettes. If you are interested in a tutorial, please ask. I’m not very good at this, but I will try my best! Any suggestions, critics are welcome. 
Hello girls,
Uite ca vin si eu cu un LOTD. Poate fi o sugestie pentru Valentine’s Day, dar nu e obligatoriu (eu nu prea sarbatoresc asa ceva) Am folosit produse Sleek: paletele Oh so Special si Me, Myself and Eye. Daca sunteti interesate de un tutoriale, va rog sa spuneti. Nu prea ma pricep la asta, dar voi incerca! Orice sugestii sau critici sunt binevenite. 

5 Comment

 1. Your first LOTD? 🙂
  Ca o critică constructivă… culorile de pe pleoapa mobilă&pliu trebuie blenduite un pic mai mult, eventual poți folosi o nuanță medie pentru a face trecerea cât mai bine.
  Te-ai dus un pic prea sus cu roz-movul ăla de deasupra pliului. Era suficient să aplici foarte puțin unde se “termină” culoarea neagră. Și un fard deschis la culoare ar fi fost foarte bun pentru iluminare. Cum ai urcat așa mult cu nuanța aia închisă, ochii par obosiți, căzuți.

  Te pup

  1. Multumesc mult pentru sugestii, Iguanitza! Voi tine cont data viitoare. 😀

 2. Dariaa says: Reply

  Sunt de acord cu Alexandra:D Eu nu stiu daca sunt in masura sa iti dau sfaturi pentru ca incerc si eu sa invat 😀
  Vreau sa vad mai mult!! Si eu pregatesc acum un machiaj sa il pun pe blog desi sunt cam nehotarata 😀

  1. Multumesc mult, Daria! Abia astept sa vad ce ai facut si tu! :*

 3. Practice makes perfect !!!
  Ce culoare frumoasa au ochii tai….

Leave a Reply