Ce treaba buna face Posta Romana!

Iata cum (nu) primesc eu corespondenta!

… Sa mai zic ceva? Da, mai zic un singur lucru: ma bucur ca am ajuns acasa mai repede decat vecinii mei binevoitori. Si ca de data asta am avut noroc.

PS1: Nu uitati de concurs. Aveti sansa sa castigati unul din cele 5 seturi de super spin pins. Mai aveti doar 4 zile la dispozitie!

PS2: Nu uitati sa aruncati un ochi la blogsale. S-au adaugat produse noi!10 Comment

 1. Alina says: Reply

  m-am saturat de posta romana 🙁

  1. Sa stii ca si eu ma gandeam cand urcam scarile ca m-am saturat de toata tara asta(including Posta). Desi sunt intelegatoare de obicei si calma si oarecum patrioata, azi mi-a ajuns pana peste cap…

 2. doamne, cata nesimtire…….
  la noi, postasul nu aduce colete, lasa avizul si trebuie sa mergem a 2a zi sa-l luam. asta mai lipsea, sa mai si dispara colete din cutia pentru SCRISORI!
  am scris cu caps ca sa se intelegea mirarea mea de cum ti-a lasat pachetelul…

  1. Da, Cosmnina, asa se intampla la noi 🙂

 3. Eu chiar azi am primit un aviz care era… foarte mototolit. Parca postarita l-a strans in mana apoi a incercat sa il indrepte, ceva de genul arata (daca ma intelegi).
  Ca sa nu mai zic…de cate ori nu primesc avizul…de cate ori pierd colete din cauza lor… De cate ori platesc taxe din cauza lor… De cate ori stau la cozi infernale, din cauza ca ele se misca in reluare si stau la barfa.. Scarba cu care se uita cand nu trebuie sa dau bani cand ridic colete … etc. Si eu sunt satula de chestii de genul.

  Azi m-am dus la posta pt un singur colet(cu avizu mototolit), si intreband-o pe angajata daca mai sunt si altele pe numele meu (ca mai asteptam 1), m-am “trezit” cu inca un colet. Sunt curioasa pt ala cand primeam avizul, la cum se misca ei, cred ca saptamana viitoare :)).

  1. Exact acelasi lucru l-am patit si eu: am fost dupa un colet si mai era unul acolo tot pentru mine. Partea amuzanta e ca ea nu mi-a zis, ci am intrebat-o eu daca pe ala nu scrie tot numele meu(il vazusem si il recunoscusem, era de la Iherb care au cutii speficice). Ce sa vezi! Surpriza, era tot pentru mine! 🙂

  2. eu m-am dus sa intreb de un colet si era venit si a trebuit sa mai platesc 1,43 lei pe el, si cand ajung acasa vad ca venise in ziua aia avizul
   astia nu stiu sa aduca avizele la tim, poate oamenii au nevoie de ce e in colet, si poate nu vor sa mai plateasca alte taxe pt ca dorm ei

 4. i-a fost lene sa mai vina o data…

 5. Anonymous says: Reply

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

 6. Ce aiurea!

Leave a Reply