Upside Down french braid bun

          Hey, girls! Nu stiam sigur daca asta e denumirea pentru minunatia din capul meu pana nu am dat un search pe google. Si m-am bucurat  tare mult sa vad ca exista fotografii si chiar tutoriale pentru asa ceva. Mie imi place tare mult, mi se pare un bun simpatic, with a twist. E destul de usor de facut (dupa cateva incercari, merge foarte bine), singurul punct slab e ca la inceput e cam incomod de facut si te cam dor mainile. Dar stiti cum e cu baba si frumusetea, nu? 🙂 Hai sa n-o mai lungim. Here’s a photo, then my photo, then a tutorial for all the sweet french-braid-bunny-fans out there. Enjoy!
Inspiration
My approach

How to…
* Cu mentiunea ca cel din clip e mai sleek si mult mai bine finisat. Eu am optat pentru ceva mai messy… (nici n-am avut chiar atat de multa rabdare si indemanare)
** Pentru fixarea cocului am folosit spin pins. Puteti castiga un set AICI, mai aveti la dispozitie 3 zile pentru a va inscrie.

5 Comment

 1. Pinkie says: Reply

  De abia astept sa se incheie concursul cu spin pins!!! Imi place o coafura, imi faceam si eu, dar fara coc, incepeam o coada din spate si cand ajungeam sus o prindeam cu un elastic si apoi incepeam un spic normal din fata si le uneam intr-o codita ciufulita, dar asa arata foarte classy 😀

  1. Ioana, suna foarte bine ce descrii tu acolo. Ia sa tragi in poza cand mai faci asa ceva. 😀

 2. Iioana says: Reply

  ce frumos arata! Imi place mai mult cum arata pe blond, habar nu am de ce :))

 3. Super cute. Voi incerca si eu:D:*

 4. lavisac says: Reply

  ufff…nu prea mi-a iesit,am prea mult par si prea putine maini:))

Leave a Reply