Despre Ivatherm – Produsele UNA

            In urma campaniei Trender realizata impreuna cu Ivatherm, am ales-o ca partenera de campanie pe mama mea. M-am gandit la ce creme sa ii aleg, iar cand le-am primit i-am facut o bucurie. 🙂 Am optat pentru crema de fata anti-aging din gama UNA si pentru crema de ochi, din aceeasi gama. Din pacate nu am fotografii noi cu ele, deoarece nu sunt in tara, insa impresiile sunt aceleasi. Am rugat-o pe mama sa-mi redacteze un review, pe care vi-l redau mai jos. 
Review crema anti-aging fata si contur ochi UNA + Apa termala Ivatherm

Prima impresie: recipientele folosite sunt elegante, din sticla care denota finete si bun-gust. Imi place mult aplicatorul cu pompita, care asigura un dozaj corect. De asemenea, proprietatile sunt pastrate mai mult timp. 

Miros/Textura: Ambele creme sunt fara miros, iar textura acestora e fluida, lejera si matasoasa.

Mod de utilizare: Am aplicat doar dimineata: am remarcat ca ofera o senzatie de prospetime tenului, fata e mai luminoasa si pielea  ferma. Am simtit cum pielea este hidratata in profunzime. Consider ca 2 saptamani de testare nu sunt suficiente pentru a da un verdict clar. In ceea ce ma priveste, ambele creme sunt mai eficace in perioada mai rece, toamna-iarna, deoarece acum faciliteaza aparitia transpiratiei. Apa termala, in schimb, e racoroasa, numai buna pentru caldurile de afara.

Rezultate: In perioada in care am folosit produsele, am observat o imbunatatire a texturii tenului, insa dupa cum am mentionat si mai sus, consider ca 2 saptamani nu sunt suficiente pentru un verdict final. Voi continua insa sa folosesc aceste produse, si iau in considerare achizitionarea lor din nou in sezonul rece.

Multumesc Ivaterm, Trender si multumesc fiicei mele pentru grija!

Ei bine, asta a fost.  🙂
Mi-a placut foarte mult aceasta campanie, atat prin modul in care a fost gandita, avand in vedere si persoanele dragi din viata noastra, cat si colaborarea cu Cristiana, livrarea produselor si alte detalii asemanatoare, care fac diferenta. Le multumesc si eu celor de la Trender, dar si celor de la Ivatherm pentru ocazia asta, si sper sa mai fie astfel de campanii reusite! Felicitari!

3 Comment

  1. Anonymous says: Reply

    Buna, scuze ca postez fara nicio legatura cu postul..vroaim sa te intreb daca ai vazut ceva efecte de pe urma “maxi hair” de pe iherb..ca as vrea sa mi le comand si eu…multumesc

    1. Buna, scuza-ma ca nu ti-am raspuns, am vazut ca ai comentat si la postare. Mi s-a u parut OK pe moment. Intr-adevar nu mi s-au mai rupt unghiile atat de tare, iar la par parca un pic mai putin cazut. A fost o perioada foarte stresanta, asa ca nu pot sa ma pronunt. Nu mi s-au parut wow, dar nici degeaba. Sa le iei cum iti zic ei, oricum. Sper ca te am ajutat!

  2. Crema mea de fata UNA are miros. N-am primit-o in campania asta, ci cu alta ocazie, dar clar are miros…

Leave a Reply