Review in imagini (before&after). Vacanta cu Ivatherm

Hello girls,
M-am intors cu un review diferit, menit sa va arate experienta mea cu fondul de ten Joviale de la Ivatherm. In urma campaniei Trender, am optat pentru acest fond de ten, nuanta numarul 1, mai mult din curiozitate. Recunosc inca o data ca nu sunt o impatimita a fondului de ten, nu imi place in mod deosebit sa-l folosesc, mi se pare mereu greoi si prea “mult” pentru mine. I-am acordat totusi o sansa celui de la Ivatherm, gandindu-ma ca fiind un produs dermatocosmetic merita incercat.

¬†Buuun. Zis si facut. L-am luat cu mine in bagaj, alaturi de celelalte produse Ivatherm. Este singurul fond de ten pe care l-am luat cu mine, am renuntat si la cel mineral, in schimb am optat pentru o pudra. Am mai multe blush-uri in schimb ūüėĬ†
Si ca sa n-o mai lungesc cu vorba, va arat poze inainte (ora 5:30 dimineata, in tren, in drum spre Amsterdam) … Fara make-up.

¬†Dupa, cu fondul de ten aplicat de cateva ore…
Iar ceea ce cred eu despre acest fond de ten este ca merita incercat!
 Daca sunteti pretentioase, nu vreti un fond de ten cu acoperire mare, insa visati la unul care sa uniformizeze culoarea tenului, se intinde usor si este buildable,
atunci merita sa aruncati un ochi pe Joviale. Nu mi se pare ca face minuni,
insa face ceea ce trebuie! Rezistenta la transfer lasa un pic de dorit, insa compenseaza prin aspectul final. Igienic depozitat, usor de folosit, rezistent la socurile transportului, are toate atu-urile pentru a fi un aliat de nadejde in vacanta. Mi-a placut mult ca nu l-am simtit incarcat. Ce-i drept nici temperaturile nu au fost extreme, ca in Romania, insa a fost cald si soare si aici.
 In concluzie, give it a try! E dermatocosmetic, e placut, nuantele se adapteaza usor la ten (desi sunt putine la numar), iar finish-ul e unul natural si placut pentru sezonul cald.
…Pana si noul meu prieten a devenit curios. Vedeti cat e de interesat?
Va pup,
Va multumesc si va mai astept!

4 Comment

  1. Esti foarte frumoasa nemachiata:)
    Fond de ten nu prea folosesc vara…:D

    1. Multumesc mult! Da, nici eu nu prea foloseam, dar aici e mai racoare si merge.. In Ro e horror

  2. arata super pe tenul tau,insa are prea putina acoperire pentru urmele de acnee de e obrajorii mei:((

    1. Multumesc mult! Da, nu e foarte strong la acoperire, dar are un finish placut.

Leave a Reply