iHerb

A ajuns comanda cu numarul 9 de la Iherb!

...Intr-un timp record, if I might say! A plecat pe 30.07 si a ajuns pe 8.08, cu fix o zi inainte de a pleca eu din Bucuresti, fapt ce nu a putut decat sa ma incante pe deplin. Bineinteles ca am strecurat din produsele comandate si in bagaj, iar rezultatul a fost vizibil… o geanta (si mai) bombata gata de plecare! What can I say? I can’t help it! Si va spun sincer ca nici nu vreau, pentru ca mereu sunt curioasa sa testez ce am primit, sa desfac, sa miros, etc. 🙂 
     Asadar, inca o data Iherb a facut o clienta multumita, dovada o vedeti mai jos. Continutul detaliat l-am scris AICI, asadar mai jos va spun cateva prime impresii. 

Pe scurt, pot sa va spun ca am inceput sa folosesc tonerul, miroase dubios, ce-i drept, dar nu persista si imi place cum se comporta pana acum.  Am mirosit masca de la Queen Helene si i-am testat pe mana consistenta, promite, nu e prea grunjoasa, o voi folosi zilele ce vin. Cutia pentru pastile e huge, dar voi incerca sa vad cum merge folosita. La pastile inca nu m-am bagat, iar 1/2 din ele sunt ale mamei. Unguentul cu albinute (doar pe capac, sper) e dubios, miroase dubios, a ranced, insa consistenta pare ok si intra rapid in piele. Ii voi da o sansa, cu siguranta. 

Cam asta pentru azi, va astept mai jos daca aveti comentarii sau intrebari.
P.S.: Si la voi a plouat azi? :D:D

***Daca sunteti la prima voastra comanda si folositi codul OSU439, beneficiati si de un discount de 5$, din valoarea comenzii! 

Va multumesc si va mai astept!
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Iulia B.
  August 9, 2012 at 21:54

  Sa le folosesti sanatoasa si iubita! 🙂

 • Reply
  Girl Pearl
  August 10, 2012 at 08:31

  Ce bunatati!

 • Reply
  auroratoma
  August 10, 2012 at 13:00

  Complexul calciu,magneziu,zinc, d3 l-am luat si eu multa vreme si amfost multumita de rezultate.Chiar nu am mai avut probleme cu lipsa de calciu, de care sufereamde multa vreme.
  Majoritatea produselor 100% naturale au un miros usor ranced, dar proprietatile lor se spune ca ar fi mai presus de aceasta mica neplacere. Salefolosesti pe toate cu mare placere!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.