Tag

Primul/Prima

Sunt convinsa ca sunteti de acord cu mine cand spun ca fiecare are amintiri cu primele produse cosmetice, care mai de care mai haioase. Eu una imi amintesc cat de mult veneram tusul de la Kallos si oja maronie pe unghiile mele lungi. Bineinteles ca o dadeam in bara cu dermatograful neblenduit sau cu fondul de ten, dar altfel nu progresam, right? 

Primul ruj a fost unul de la Color Trend, comandat alaturi de o prima pila de unghii cu 4 fete. Eram tare mandra de ele… fusese o comanda gandita ca un cadou intre mine si 2 prietene, ne luasem reciproc ceea ce isi dorea fiecare 🙂 A fost dragut! Nuanta cred ca se numea Sequin, daca imi amintesc bine. Se intampla printr-a sasea sau a saptea cred… 
Primul fond de ten… tarziu. Nu sunt nici acum mare amatoare de fond de ten, dar primul pe care l-am avut si a fost al meu cred ca a fost un Maybellinte matte mousse – cel spuma. Pe la 19-20 ani cred. Nu il foloseam zilnic, era mai mult pe post de corector.
Prima pudra: a fost una de la firma LR, o firma de cosmetice ce se comandau din catalog asemeni celor de la Avon, dar erau mult mai scumpe. Drept dovada, calitatea a fost foarte buna, am folosit-o mult timp cu succes. 
Primul fard de pleoape si prima oja, au fost tot de la LR, respectiv un duo nude si maroniu mai inchis (buna alegere!) si o oja intr-o nuanta de maroniu. Eram in generala si incepusem deja sa-mi fac unghiile, sa le ingrijesc si sa le dau cu oja… Pana la o ora de informatica… m-a vazut profesoara si mi-a facut morala ca nu trebuie sa-mi pictez unghiile si ca trebuie sa le pastrez scurte. Cred si acum ca era invidioasa 😀 
Primul rimel: cred ca a fost unul foarte ieftin insa nu l-am folosit pentru scopul lui initial, ci voiam doar periuta pentru a-mi da genele cu ulei de ricin… da, stiam de atunci de trucul asta 🙂 Ulterior, cred ca primul rimel folosit ca atare a fost unul de la Oriflame. Lash smth. Nu m-a impresionat prea mult totusi…
Primul dermatograf: a fost de fapt singurul produs pe care-l foloseam pentru machiat atunci cand am inceput sa ma machiez, prin clasa a saptea, cred. Era unul maroniu, placut luat de la un magazin de cartier, dar era o firma cat de cat rasarita. Nu mai tin minte numele, dar eram tare mandra de el. 
Primul tus de ochi: ei bine, asta a fost revolutionar. Nu stiu cum de m-am gandit eu sa-mi cumpar tus, dar dupa ce l-am luat nu m-am mai despartit de el. Era unul de la Kallos, costa in jur de 7 lei si era fenomenal. Am invatat atunci sa fac codite, mai lungi, mai arcuite, mai groase, in functie de preferinte si a devenit trademark-ul meu. 🙂 Cu siguranta cel mai iubit produs cosmetic.
Primul luciu de buze: unul cu bila si aroma de cirese. Imi placea si nu prea. 
Primul blush: a fost unul de la Rimmel, crema, cumparat din UK.

Va multumesc si va mai astept!
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.