Events

Keiko Slim Spa – Eveniment lansare Cryogen

      Miercuri seara, pe 28 noiembrie, dupa o zi lunga si obositoare, am avut placerea sa fiu invitata la evenimentul organizat de Keiko Slim Spa in sediul din Dorobani. A fost a doua oara cand am mers acolo, prima data fiind aproape de momentul deschiderii. Mi-a placut inca de atunci, am plecat foarte incantata de acolo, dupa un tratament clasic pentru ten.

 

         De data asta am stiut cum sa ajung (foarte simplu, de altfel – sediul e situat pe str. Sofia, foarte aproape de P-ta Dorobani). De la intrare am fost intampinata cu un pahar de sampanie, un macaron cu ravas si cu o fotografie 🙂
 Keiko Slim Spa
         M-am bucurat sa le revad pe MonaGeorgianaStellaAndreeaIoanaAlinaCatalinaJully,  dar si sa o cunosc pe Andreea. Ma bucura si ma relaxeaza astfel de intalniri: we catch up and we have a good time.
 Keiko Slim Spa
       Evenimentul a avut drept scop prezentarea unor noi tehnlogii pentru ingrijirea tenului si a zonelor cu probleme ale corpului. Este vorba despre tehnologia de la Cryogen si OXY2 cu oxigen hiperbaric.
                           
        Cryogen cu terapie Cryonix – cea mai performanta terapie de slabire, imbina practic Crioterapia cu Terapie Laser, cu efecte rapide si spectaculoase.
 Oxy2 terapie cu oxigen hiperbaric de puritate medicala (98%) pentru reintinerirea si stralucirea tenului. Un sistem Hi-Tech cu protocol de tratament in 3 pasi si cu rezultate fabuloase.
 Keiko Slim Spa

 

      Mai multe detalii despre aceste terapii gasiti si pe Keiko, dar si la Rowe, importatorul acestor aparate. Doamna Sorina Bratu ne-a explicat foarte bine si  clar in ce constau procedurile, ne-a aratat aparatele si cum functioneaza, am avut chiar si o demonstratie pentru Cryogen.
      Dupa ce ni s-au prezentat produsele, a avut loc o tombola la care am avut si eu norocul sa castig un premiu oferit de Orly (va inchipuiti cat de incantata am fost!) ce consta intr-un set de 3 oje din colectia Cool Romance si un pouch glamouros :D, pe care le veti vedea mai jos.
 Ne-am bucurat si de cateva prajiturele delicioase…
…de companie placuta, discutii si sampanie.
…de un premiu frumos castigat la tombola, dar si de 2 oje mini, 2 parfumele de la Beautyk, o mostra de crema Orly, o pila de unghii, o esarfa si un voucher pentru a testa una dintre cele 2 terapii prezentate. (ultimele 2 nu apar in poza, voucherul va fi un cadou de rasfat pentru mama, iar esarfa am adaugat-o la colectie, n-a mai ajuns la poza…)
     Oja Orly Faint of Heart din setul de mai sus a fost deja testata, demonstratia o vedeti mai jos 🙂 E un gri mat sau mai bine zis un grej frumos si purtabil. S-a intins bine, s-a uscat relativ usor. Oja de pe inelar este una de la Givenchy cred, am testat-o in Sephora, dar nu stiu sa va spun care e.
Si pe final, o fotografie care ma reprezinta: eu si jucaria mea 🙂

 

        A fost un eveniment foarte frumos, reusit, la care m-am simtit foarte bine si de unde nu as mai fi plecat. Dar seara nu s-a terminat aici, a urmat un ceai cu IoanaAlinaCatalina si Andreea, care a incheiat seara cum nu se putea mai frumos. No photos, what happens in Readers stays in Readers 😉

Va astept cu drag la giveaway-ul aniversar de 200 de postari!

Va multumesc si va mai astept!

 

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.