Happy Feet – how to care for your legs

        Desi sezonul rece si-a facut simtita prezenta si ne dorim ciorapi cat mai pufosi si caldurosi pentru picioarele noastre, astazi va propun un ritual de ingrijire rapid si usor de realizat, dar absolut necesar din punctul meu de vedere.

Iata ce folosesc eu:
1. Lac de unghii tratament incolor de la P2. 
2. Peeling de picioare de la Balea (DM)
3. Ped Shaper, pe care il puteti gasi aici
4. Hand Salve de la BeeCeuticals (luat de pe Iherb)
5. Pila de picioare, tot de aici


Va voi spune cateva cuvinte despre fiecare, ce face si la ce imi foloseste. 

1. Lac de unghii tratament incolor de la P2 – e un lac mai grosut, care nu ma incanta in mod deosebit pentru manichiura. Pentru pedi in schimb, mi se pare perfect, asigura un luciu frumos si sanatos si e destul de rezistent. 

2. Peeling de picioare de la Balea (DM) – l-am achizitionat acum ceva vreme si inca nu l-am terminat. Contine niste particule destul de grunjoase, dar placute, mi se pare destul de eficient pentru indepartarea celulelor moarte. Totusi, pentru ingrijirea calcaielor nu mi se pare ca face fata. 

3. Ped Shaper, pe care il puteti gasi aici – e un produs interesant, pe care-l vedeam pe la tele-shopping. Il folosesc pentru a da forma unghiilor si pentru indepartarea pielii ingrosate. Functioneaza cu o baterie normala, nu e zgomotos si vine cu diferite accesorii. La Depozitul de Frumusete il gasiti la un pret foarte bun. 


4. Hand Salve de la BeeCeuticals (luat de pe Iherb) – l-am prins la o super reducere, e o cutiuta cu minuni, isi face treaba bine, dar miroase foarte neplacut. Am vazut acest aspect in review-urile scrise inainte, insa m-am gandit ca daca e insuportabil pentru maini, va fi o minune pentru picioare. Si cam asa e. Il folosesc pentru hidratare, aplic suficient pe talpi si degete, apoi port niste sosete de bumbac. Rezulatul se cunoaste. 

5. Pila de picioare, tot de aici – Aceasta pila vine in completarea peelingului si face o treaba foarte buna. E destul de lata, astfel incat sa nu ma chinui prea mult. Imi place acest aspect pentru ca nu am intalnit prea multe pile suficient de late. E o pila eficienta si ieftina, tot de la Depozit


     Ingrijirea picioarelor depinde de mai multi factori, dar produsele de mai sus sunt cateva pe care ma pot baza oricand. Voi aveti vreun produs sau vreun instrument preferat pentru picioarele voastre? Va multumesc si va mai astept!

1 Comment

  1. Mama, cat imi place cutiuta aia cu balsam! Mi-a salvat calcaiele prin vara. Dar acum pe frigul asta, mi-o lene sa ma dauuuuuu

Leave a Reply