Concurs! Pentru pasionatele de unghii – Rouge Nail Bar

Dragele mele, 
Postarea de astazi se adreseaza pasionatelor de unghii (eu inclusiv). Am aflat de concursul organizat de Rouge Nail Bar, pe care l-am vizitat si de a caruit atmosfera si rasfat m-am bucurat pe deplin. M-am simtit extraordinar de bine, iar fotografii si detalii mai mute, gasiti in postarea mea de aici

Pentru ca mi-as dori sa repet experienta, dar sa vedeti si voi cum e, va anunt de concursul pe care cei de la salon il organizeaza pe Facebook. Premiul este cu adevarat atractiv si dorit de orice nailoholica. 😀 Eu inca ma gandesc cu ce manichiura sa particip si desi nu sunt fana strans Like-uri pe Facebook, voi incerca sa strang cat mai multe si poate sa castig. Daca nu, va sustin cu drag pe voi, cele care va hotarati sa participati. 

Mai jos aveti si anuntul oficial. 
CÂȘTIGĂ UN ABONAMENT ROUGE PENTRU UN AN!


Începe anul stylish și trimite o poză cu noua ta manichiură adorabilă la adresa de email mihaela@rougenailbar.ro până luni, 21 ianuarie! Manichiura poate fi facută acasă sau chiar la Rouge Nail Bar Bucharest, unde vei fi întrebată dacă vrei să intri în competiție. 


Luni seara fii pe faza! Toate pozele vor fi strânse într-un album, iar tie nu-ți rămâne decât să dai tag și să aduni cât mai multe like-uri până pe 25 ianuarie ora 12:00.


Un an de răsfăț cu o manichiură diferită în fiecare lună;)
Mult succes, fetelor! 
Va multumesc si va mai astept!

1 Comment

  1. Mult succes tuturor participantilor. Daca doriti sa promovam acest concurs pe siteul nostru va rugam adaugati-l in sectiunea Promovare Concurs si daca doriti adaugati linkul in articol. Toate cele bune, echipa eConcursuri.com

Leave a Reply