Events Shopping

Cosmobeauty 2013 – Shopping si impresii

And here we go – a venit si Cosmobeauty 2013! Am reusit sa le calc pragul si anul asta si nu-mi pare rau. Desi a fost foarte aglomerat si foarte cald afara, a meritat tot efortul. Am plecat acasa cu cate ceva frumos si deja abia astept urmatorul targ de genul! Partea care-mi place cel mai mult la acest tip de evenimente e ca se aduna mai multe magazine si produse care altfel sunt mai greu accesibile. Si pe langa asta, au si promotii tentante! 


M-a intampinat de la intrare standul ORLY. N-am putut rezista si am plecat de acolo cu 3 oje. Se puteau testa noile colectii, se faceau demonstratii si era foaaarte aglomerat. 🙂 


Am trecut si pe la Inglot, insa nu am plecat cu nimic. Era foarte aglomerat, iar domnisoarele foarte ocupate. As fi vrut sa incerc niste fardutele, insa nu  am reusit decat sa pun mana pe un blush cu o textura de vis: fina, deloc prafoasa si foarte pigmentata. Ma tenta grav. Din pacate, desi am trecut de vreo 2-3 ori pe la standul lor nu am reusit sa plec cu nimic. Am facut 2 poze in schimb. Partea buna e ca in aprox. 2 luni vom avea un magazin Inglot in Baneasa, sper ca atunci voi putea admira produsele in liniste si voi pleca si cu ceva acasa.

Standul de la Cosmetica Verde era printre cele mai aglomerate. Am petrecut si eu destul de mult timp acolo, pentru ca am facut ceva cumparaturi si m-am hotarat greu la produse. Standul era micut si stramt si lumea nerabdatoare. 


Standul de la Beauty One avea aceeasi pozitionare ca si in anii trecuti. Aveau si acum produse CHI si Label M. Nu am luat nimic nici de la ei, pentru ca mai am sampon si tratament infra CHI, iar acum oricum folosesc Kerastase. 

Si am plecat acasa cu urmatoarele, de la Orly si Cosmetica Verde:
4 creme de picioare/maini
Face serum – ajunge la mama
Ruj Milani – ajunge la mama
Scrub corporal Natura siberica, abia astept sa-l incerc
Cutiuta mica contine vaselina cosmetica cu ulei de nurca. Nu stiu exact ce inseamna asta, dar miroase bine de tot si e perfecta pentru orice gentuta/buzunarel etc. Iar ambalajul din tabla e un punct in plus, pur si simplu nu le pot rezista 😀 


     Ia uitati ce model frumos are capacelul de la Scrubul de la Natura Siberica:

De la Orly am plecat cu 3 oje: 

  • Temptress
  • Glitz 
  • Festival Lights


Cam atat despre Cosmobeauty 2013. A fost un targ reusit, iar eu am plecat fericita de acolo 🙂 
Il asteptam pe urmatorul! 
Voi ati fost? Cu ce ati plecat acasa? 

Va multumesc si va mai astept!
                                       

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.