Events

Cum a fost la Digital Divas 2013 – Impresii despre Gala

        Vinerea trecuta, pe 21 iunie, cu o zi inainte de ziua mea mi-am rezervat dupa-amiaza pentru evenimentul Digital Divas 2013. Evenimentul a tinut toata ziua, insa cum programul full-time de la serviciu nu-mi permite mai mult, am fost prezenta doar la Gala, care trebuia sa inceapa de la orele 19:00. Desi mi-ar fi placut sa ascult si discursurile invitatilor, despre care am auzit doar de bine de la celelalte bloggerite, poate anul viitor voi fi prezenta toata ziua. 

       Asadar m-am grabit sa ajung acasa, m-am schimbat si am pornit in graba spre Biavati Club, locul in care a avut loc evenimentul. Am ajuns destul de greu, deoarece taximetristul nu stia zona, insa pana la urma, la 19:30 eram acolo. Din fericire pentru mine, Gala inca nu incepuse si am avut timp sa ma vad cu celalte bloggerite. Pentru cele care erau prezente de dimineata acolo, a fost un pic mai obositor, insa sper sa se fi meritat momentul. 

    M-am bucurat in special ca le-am (re)vazut pe fete, ca am cunoscut bloggerite noi si ca exista un eveniment dedicat blogosferei de beauty si fashion din Romania. Initiativa e curajoasa si merita incurajata si sprijinita. Sigur ca lucrurile pot fi facute si mai bine, insa consider ca e un pas inainte si trebuie luat ca atare. Locatia a fost foarte frumos aranjata, am remarcat in special aranjamentele florale care m-au cucerit 🙂 Eleganta spatiului si-a spus cuvantul, insa si detaliile au fost la inaltime.

      In ceea ce priveste lucrurile ce mai pot fi imbunatatite sau care nu prea mi-au placut intra urmatoarele: categoriile jurizate si blogurile care au fost nominalizate – nu prea coincid. Au fost cazuri de bloguri adresate sectiunii fashion, nominalizate la beauty. Asta ar fi doar un exemplu. De asemenea, unele categorii au avut mai multe nominalizari decat altele. Si aici, se putea lucra la un echilibru cat de cat.
          
       Nu voi critica deciziile juriului de a oferi un premiu cuiva si nu altuia, pentru ca imi dau seama ca probabil asta tine de preferintele mele si nu neaparat de criteriile dupa care s-au oferit premiile. Insa ceea ce mi s-ar fi parut corect, ar fi fost, din nou, un echilibru la acordarea acestora; au fost categorii la care s-a oferit un singur premiu I, II si III, iar la altele s-au oferit mai multe premii III, de exemplu. Toate premiantele le puteti vedea aici. De asemenea, din cate intelesesem eu, evenimentul a fost dedicat divelor, asadar domnisoarelor si doamnelor. Ei bine, nu a fost chiar asa 🙂 Dar din nou, e posibil sa fie doar neintelegea mea. 

     Dupa incheierea Galei, am fost cu Cristina, Ioana si Iguanitza la Starbuck’s, moment care mi-a intregit seara si m-a binedispus. 😀

         All in all, cred ca a fost un eveniment reusit (atat cat am vazut eu), la care se mai poate lucra, insa la care sunt convinsa ca s-a muncit foarte mult. Le multumesc organizatorilor de la Evensys si Avon pentru invitatie si pentru evenimentul gandit si creat si sper sa ne revedem si la anul, cu mai multa experienta si cu un eveniment si mai reusit. 

        In continuare cateva fotografii facute de mine. Restul fotografiilor de la eveniment le vedeti aici          Voi ati fost la Digital Divas? Daca nu, ati vazut stream-ul live de la eveniment?

            P.S.: Sper ca programul meu sa reintre in normal de acum incolo cat de cat si sa ma vedeti/cititi cat mai des pe aici. 🙂 


Va multumesc si va mai astept!
                                       

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.