Nominalizare la Best Beauty Blog in cadrul Digital Divas 2013 …and some chit chat

      Cand am citit mailul nu mi-a venit sa cred. Si-asa ma simteam vinovata ca nu am reusit sa-mi fac timp in ultima perioada pentru activitatea de aici, sa interactionez cu voi si sa va scriu ce am mai incercat, testat, cumparat, iubit si renuntat, cand primesc mailul de nominalizare. 

   Stiti desenele alea animate cand personajul merge tiptil pe scena intunecata, ascunzandu-se si sperand ca nu e vazut de nimeni si nu ii simte nimeni lipsa si fix atunci se aprind luminile si e luat in prim plan? Ei bine, cam asa m-am simtit si eu. Nu ma intelegeti gresit, sunt mai mult decat onorata si bucuroasa sa imi vad numele acolo! Am vazut multe nume mari din blogosfera noastra nominalizate acolo, pe care le apreciez enorm si imi creste inima cand vad si BoonDY’s Box mentionat. Programul include speakeri care mai de care mai experimentati si cu povesti interesante de impartasit, asa ca nu ezitati sa cereti o invitatie, daca aveti ziua de vineri 21 iunie libera. 


      Sunt si alte multe nume mari pe care nu le-am vazut acolo, insa eu le stiu, voi le stiti, sunt sigura ca nu isi pierd din valoare daca nu apar acolo. Eu abia astept sa le cunosc/revad pe celelalte colege bloggerite in cadrul evenimentului si nu pot decat sa va multumesc pentru ca datorita voua am ajuns acolo. Mai e mult de lucru, e nevoie de rabdare, dedicatie si timp, iar dintre toate astea, ultimul mi-e cel mai putin accesibil… 
      Cu toate astea, nu scapati asa usor de mine, sper sa reiau activitatea cat de curand, mai ales ca subiecte am destule. Multe review-uri sunt pe drum, am gasit crema cu SPF perfecta pentru mine, cea mai versatila trusa de ochi, sertarul cu oje e din ce in ce mai greu, iar parul meu se bucura de rasfaturi deosebite. 🙂 V-am facut curioase, macar un pic? Aveti vreo preferinta  despre care ati vrea sa aflati mai intai? 

      Si pana la urmatoarea postare, sper sa ma vad cu cat mai multe persoane pe 21 iunie, in cadrul evenimentului Digital Divas, mai ales ca a doua zi e si ziua mea, abia astept sa va am aproape! 🙂

Va multumesc si va mai astept!
                                       
2 Comment

  1. Iris says: Reply

    Pacat ca am aflat abia acum de acest eveniment. Din fericire observ ca exista transmisie live pe pagina lor, http://www.digitaldivas.ro.

    Succes!

  2. great blog. Please stop by my shop about high-low dresses when you have time. Thank you!

Leave a Reply