Beauty News Review

Noi tehnologii disponibile la Keiko Slim Spa

Stiati ca exista un loc in Bucuresti de unde toaaaaattte mamicile pot pleca fericite si rasfatate? Va spun eu, existaaaaa! 😀 Si e chiar usor de ajung si creeaza dependenta 🙂 Saptamana asta am fost pentru a treia oara la Keiko Slim Spa, impreuna cu mama. Daca nu stiati deja, trilogia a inceput cu primele articole care descriu experientele mamicii mele la Keiko, in articolele de aici si aici. Din nou, daca nu stiati deja, mama iubeste Keiko, rasfatul si pe fetele de acolo…

       Ultima experienta a constat in rasfatul cu cele mai noi doua tehnologii pe care universul Keiko ni le pune la dispozitie: LiftExpress si Mesosonix. Va recomand sa click-uiti pe cuvinte pentru mai multe detalii, eu va voi prezenta pe scurt generalitatile si ma voi axa mai mult pe experienta in sine din timpul tratamenului. Eu am fost prezenta si de aceasta data, desi doar am observat de la distanta ce se intampla.

 Lift Express este varful de tehnologie in electrostimularea faciala. Tehnologie creata in Elveţia, aprobata FDA.

Tratamentul facial Lift Express ofera rezultate de la prima sedinţa, in timp ce o serie de 12 tratamente imbunataţeste tonusul facial in medie cu 72%, creste nivelul de colagen cu 14% si circulaţia sanguina cu 38%. Colagenul este componenta majora a stratului profund al pielii si cel care confera tenului fermitate. Cresterea nivelului acestuia este una din premisele majore ale unui tratament de succes pentru eliminarea ridurilor.

    Noul echipament de mezoterapie virtuala MesoSonix aduce unic imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficienta: mezoterapie virtuala, ultrasunete, CrioCool si terapie LED. 

Rasfatul a inceput cu o demachiere si tonifiere a tenului, urmand procedura cu Lift Express, care consta in aplicarea unor electrozi pe muschii principali ai fetei. Efectul este de intindere in 2 directii a muschilor, un gen de fitness, care e mai greu realizabil in alte conditii. Datorita acestei tehnologii, muschii sunt intinsi, iar productia de colagen si elastina stimulata. Sunt diferite viteze de functionare a aparatului, mama l-a avut setat pe 2, iar masajul era vizibil. 🙂 Aceasta operatiune a durat in jur de 15 minute.

    Tratamentul cu Mesosonix ales pentru mama, in functie de nevoile tenului ei, a fost o dermoporatie ce a constat in aplicarea unor fiole cu collagen si elastina, urmand ca unul dintre accesoriile de la Mesosonix (cred ca erau 4 la numar, fiecare pentru una dintre tehnologii) sa fie aplicat prin miscari circulare si de conturare a tenului si gatului. 

    Mama a spus ca dintre toate tratamentele de pana acum, acesta i s-a parut cel mai eficient si l-a simtit ca lucreaza. Mie mi s-a parut vizibil rezultatul, in sensul ca a netezit foarte frumos tenul, i-a conferit luminozitate, iar porii erau vizibili micsorati. Probabil ca o “cura” de 6-12 sedinte e ca o masina a timpului 🙂 

   In concluzie, noi sigur mai mergem la Keiko, iar pe voi va sfatuiesc macar sa le consultati site-ul, pentru ca au mai mereu oferte speciale, iar serviciile au fost intotdeauna peste asteptari! 

Va multumesc si va mai astept!
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Prima vizita la Keiko Nord - Diana Rosu
    March 9, 2015 at 12:31

    […] dintr-un singur loc, la Keiko Nord. Mai fusesesem la Keiko D’Orobanti (va povesteam aici, aici si aici) si ma gândeam ca e greu de egalat experiența frumoasă de acolo, însă atmosfera a […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.