Noutati apicosmetice pentru par de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj

Dragele mele,

       Sa continuam discutia despre par, cu un nou articol. Astazi va (re)aduc in discutie Complexul Apicol Veceslav Harnaj. V-am mai spus despre gelurile lor de dus, aici  Nu va pot spune cat de bucuroasa am fost cand am aflat ca ei, impreuna cu harnicutele albine, ne pregatesc o noua gama de rasfat apicosmetic, de aceasta data pentru par!

       Ei si-au imbogatit gama de produse apicosmetice cu 4 tipuri de balsam pentru par si 4 tipuri de masti pentru par, respectand gamele pe care le-am construit de-a lungul timpului : Apidermin, Floramin, Floral si Apidermaliv. Fiecare masca si fiecare balsam se adreseaza unui tip de par avand o actiune specifica ingredientului apicol pe care il contine si celorlalte ingrediente naturale care ii potenteaza actiunea.

         Nici nu va inchipuiti cat ma bucura faptul ca avem companii romanesti care se dezvolta, care ne incanta cu noutati si cu produse de calitate! Trebuie sa le incurajam, sa le laudam produsele bune, sa le spunem ce mai poate fi imbunatatit si sa le ajutam sa creasca, deoarece sunt ale noastre! 

Balsam si masca pentru par Apidermin

Balsamul si masca de par regeneranta Apidermin rasfata si stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic, intarindu-l de la radacina la varf. Ingredientele active, laptisorul de matca, bio cheratina si ceramidele, fac din balsamul si masca Apidermin un cocktail de vitamine, enzime si proteine pentru scalp si firul de par. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea firului de par si regenerarea pielii capului, in acelasi timp ceramidele redau elasticitatea naturala.

Balsam si masca pentru par Apidermaliv

Balsamul si masca ultranutritiva pentru par Apidermaliv, se adreseaza parului uscat si devitalizat, hranindu-l in profunzime. Laptisorul de matca, bio keratina, uleiul de masline, untul de shea sunt ingrediente ce hranesc si redau wlasticitatea parului prevenind despicarea varfurilor. Parul hranit in profunzime isi recapata supletea.

Balsam si masca pentru par Floramin

Rasfatul apicosmetic pentru par Floramin, adresat parului uscat reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile reparatoare ale bio keratinei si actiunea de intarirea a D-Panthenolului. Mierea de salcam, bogata in nutrienti, dar si antioxidanti, hraneste firul de par in profunzime pentru ca apoi sa sigileze ingredientele active in structura parului mentinand firul de par hranit o perioada mai lunga de timp.

Balsam si masca pentru par Floral

Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului, cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice, si antimicotice ale propilisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.

   Eu abia astept sa incerc noul rasfat apicosmetic pentru par si sa va impartasesc opiniile mele. Sa stiti ca si parul scurt are nevoie de ingrijire si rasfat! 😉 Mai multe detalii despre produse gasiti la rubrica noutati de pe site. Ati vazut ce site simpatic au?!

 
Va multumesc si va mai astept!

Leave a Reply