Scurt reminder + a big THANK YOU!

Ladies, 

Suntem pe ultima suta de metri de semifinala a Scolii de Beauty Blogging L’Oreal Paris Romania. Vreau sa va reamintesc ca avem un concurs in desfasurare, iar premiul pentru o cititoare norocoasa este participarea la seminarul de beauty, alaturi de mine si celelalte finaliste, sustinut de Alexandru Abagiu in data de 28 octombrie, la Bucuresti. Trebuie sa va mentionez ca L’Oreal Paris va suporta cheltuielile de drum si cazare pentru fericita norocoasa, daca nu locuiti in Bucuresti. Asadar, va incurajez sa va inscrieti si cele din afara Bucurestiului! Daca totusi eu nu voi trece mai departe in finala, nu veti ramane fara nimic, intrucat L’Oreal Paris va oferi un premiu alcatuit din produse in valoare de 100 de lei cititoarelor alese castigatoare. Gasiti toate detaliile in articolul de AICI.

Al doilea lucru pe care vreau sa il fac astazi, este sa va MULTUMESC tuturor celor ca m-au votat in aplicatia de concurs, unde se mai poate vota pana maine. Nici nu va inchipuiti cat de mult inseamna fiecare dintre voturile pe care voi mi le-ati acordat. E o certificare ca va place ce scriu, ca ma sustineti, iar eu va sunt recunoscatoare pentru tot: timpul pe care il petreceti citindu-ma, efortul de a vota, sustinerea pe pagina mea de Facebook. 

Si sa stiti ca daca nu voi trece mai departe, eu sunt oricum castigata, pentru ca va am pe voi, pentru ca am primit feedback si incurajari si pentru ca existati! 

Va multumesc pentru tot! 

Leave a Reply