Albinutele din stup nu m-au dezamagit nici acum! Despre balsamul şi masca de păr Floral

Din seria produse româneşti, să ne bucurăm de ele, astăzi vă spun câteva cuvinte despre produsele de păr produse de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj.

V-am spus câteva cuvinte despre noua gamă AICI, iar astăzi vreau să vă împărtăşesc impresii despre produse, după utilizarea lor. Eu am ales să testez balsamul şi masca de păr Floral, deoarece am şi gelul de duş, e cel din care încă mai am ceva şi mă încântă aroma sa.

Ce spun producătorii despre masca şi balsamul de păr Floral:

Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului, cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice, si antimicotice ale propilisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.

Experienţa mea cu produsele

Am testat o variantă mini, de 50 ml şi încă mai am destul produs, după folosiri repetate. Să nu uităm totuşi că am părul ceva mai scurt, aşadar şi cantitatea de produs folosită la fiecare spălare scade. În ceea ce priveşte ambalajul este simpatic şi practic, cred că le voi refolosi pentru scurte plecări, întrucât au un dozaj perfect pentru excursii. Sunt din plastic alb, ornate cu aceeaşi etichetă prietenoasă pe care o regăsim şi la celelalte produse de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj.

Textura este ceva mai fluidă la balsam şi un pic mai densă la mască, cum era de aşteptat. Totuşi ambele se întind uniform în păr şi sunt uşor de clătit. Vă spun sincer că mi-era puţin teamă când am văzut pe lista de ingrediente uleiul de ricin. Este un ingredient foarte benefic părului, însă în stare pură e destul de greu de îndepărtat din păr şi necesită şamponări repetate. M-am bucurat să văd că la produsele din gama Floral nu am întâmpinat această problemă.

Am folosit alternativ, masca şi balsamul şi am observat că părul rămâne într-adevăr moale şi nu se îngraşă mai mult decât de obicei. Din nou un mare plus, având în vedere ingredientele. E nevoie de puţin produs, pentru că e spornic şi astfel am observat că după câteva folosiri, mai am mai bine de jumătate plină din ambele recipiente.

Încă nu mă pot pronunţa cu referire la rezultatele pe termen lung, probabil voi putea spune mai multe după ce le termin, dar cert este că sunt produse foarte bune, cu siguranţă comparabile ca efecte cu produsele din supermarketuri, dar mai blânde ca acţiune şi cu un preţ foarte avantajos. Mi-ar plăcea să fie mai uşor accesibile şi să le găsesc mai des, pentru că merită mai multă vizibilitate.

Aţi încercat vreun produs apicosmetic? Vă tentează?

Va multumesc si va mai astept!

2 Comment

  1. eu am testat apidermaliv, a fost ideal pentru coama mea 😀

    1. Claudia, ma bucur mult ca ti-au placut! Si eu am fost incantata!

Leave a Reply