Nails Review

Produse Golden Rose pe Cosmania.ro

        In momentul in care a inceput sa-mi creasca interesul pentru oje, asta intamplandu-se acum aproximativ 5 ani sau mai bine, imi doream sa am cat mai multe oje, de toate culorile. Erau zile cand ma intorceam acasa cu cate 4 oje, nerabdatoare sa le pun la testat, sa fac modele, sa le combin si asa mai departe. 

 

        Am inceput cu asta, pentru ca produsele despre care va voi vorbi astazi sunt produse de Golden Rose, una dintre marcile de baza cand vine de oja. Pe langa gama variata de culori, nuante si texturi, preturile mai mult decat decente, ojele Golden Rose se comporta excelent si cand vine vorba de calitate si rezistenta.

 

       Am mers mereu pe principiul ca investesc intr-o oja daca are o nuanta absolut deosebita si de negasit. Evident, am mai calcat si pe langa… Si totusi, ma bucur sa vad ca au aparut produse care imita foarte bine trendurile de la marile branduri producatoare de cosmetice si care le fac concurenta serioasa si la nivel calitativ. 

 

         Site-ul Cosmania.ro ne aduce o gama super variata de produse Golden Rose si m-am mirat sa vad ca s-au extins atat de mult (sau erau si inainte, dar nu aveam eu acces la ele). Am avut ocazia sa incerc ojele, despre care v-am spus deja, un ruj absolut superb, intens, rezistent si foarte pigmentat, un rimel (pe care nu l-am incercat inca, pentru ca am altele 2 desfacute si pentru a evita expirarea, le folosesc pe rand).

Avem asa, in ordinea aparitiei 😀 

  • Ruj RGR S57
  • Mascara – Perfect Lashes Maxi Curl 
  • Oja Rich Color 15 
  • Oja Holiday 60 
  • Oja Jolly Jewels 109


Ojele sunt absolut fabuloase! Urmeaza sa fac NOTD, caci nu se poate altfel. 
 

Eu sunt foarte incantata de oje, iar rujul m-a surprins in mod placut, cred ca o sa mai caut si alte nuante, ambalajul e destul de sylish, iar rezistenta e foarte buna! 


Ce parere aveti? Va tenteaza ceva de pe cosmania.ro?
 

P.S.: Ma gasiti si pe BeautyMaker.ro, unde va invit sa aruncati un ochi! 

Vă mulțumesc și vă mai aștept!
 
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.