S-a redeschis Marrionaud Balcescu!

Ladies, 

Pasionatele de make-up si produse exclusiv Marrionaud au un motiv (in plus) de bucurie, pentru ca s-a redeschis Marrionaud de pe Bvd Nicolae Balcescu! Daca nu le aveti cu strazile, va spun eu ca este vorba despre magazinul aflat intre Universitate si Piata Romana. Acesta a fost inchis pentru renovari o perioada, insa din 9.11 si-a redeschis portile pentru impatimitele de produse TheBalm (ca mine) si nu numai. Daca nu stiati, am scris deja despre paleta Nude’Tude, pe care o iubesc. TheBalm este doar unul dintre brandurile exclusive prezente in Marrionaud.

Cu ocazia redeschiderii, evenimentul a oferit ocazia vizitatoarelor sa asiste la o sesiune de machiaj cu produse Dior, realizata de make-up artisti specializati. S-au facut fotografii, s-au prezentat si recomandat produse, totul asezonat cu delicioasele praline Mersi. Intrucat eram deja machiata cand am ajuns acolo, am testat doar un ruj…si ce ruj! Dior 999 sau… rosul perfect! Acesta a fost aplicat de catre o simpatica domnisoara, care apare in fotografia de mai jos alaturi de mine, din pacate nu i-am aflat numele. A folosit o pensula pentru buze si mi-a trasat conturul perfect. 

Magazinul are stoc serios de casete de parfumuri si seturi cadou, numai bune pentru oferit in dar pentru cei dragi sau pentru… sine 😉 

Va las cu cateva fotografii si va incurajez sa le vizitati atat magazinul, cat si site-ul pentru promotii exclusive. 

 

 

 

Va multumesc si va mai astept!

1 Comment

  1. Anonymous says: Reply

    Mariana se numeste domnisoara, si din cate stiu eu este un fel de sefa de magazin.

Leave a Reply