Beauty Water, acum cu 3% suc natural de grapefruit


Pentru doamnele și domnișoarele preocupate de sănătate și aspect, vreau să vă spun câteva cuvinte despre Beauty Water Q10. Eu am încercat-o la Beauty Chat, un eveniment frumos care a reunit bloggerițele de beauty și care mi-a făcut cunoștință cu sticluța minune.

Eu am renunțat de ceva vreme la sucurile acidulate, însă iubesc fresh-urile de portocale. Totuși, sunt și momente când mi-e poftă de o băutură gustoasă, dar nu am storcătorul prin preajmă. Iar sticluța stylish de Beauty Water e o alternativă demnă de luat în considerare. La finalul articolului găsiți și locurile de unde o puteți achiziționa.

Această băutură a apărut în România în urmă cu șase luni și conține conezima Q10 și vitamina E, concentrate în doze zilnice ideale, iar aroma de grapefruit a fost înlocuită cu suc natural de grapefruit în proporție de 3%. Aportul caloric este scăzut, sticluța de 250 ml are doar 47,25 kcal. În plus băutura este necarbogazoasă.

 

BeautyWater Q10 este un supliment natural cu proprietăți deosebite, dovedite științific și premiate pentru inovație la Premiile Globale pentru Băutură din 2011.

Produsul este unic în domeniul băuturilor wellness și este destinat în principal femeilor și bărbaților cu vârsta peste 30 de ani, însă poate fi consumată de toți cei care țin la sănătatea și frumusețea lor.

“De-a lungul acestor luni, clienții noștri s-au declarat încântați în primul rând pentru îmbinarea unei băuturi răcoritoare cu suplimentele necesare unei vieți sănătoase. În al doilea rând, majoritatea cunoaște beneficiile acestor suplimente în formă lichidă și mai ales tendința băuturilor wellness din străinătate. Ne place să constatăm că românii sunt informați și deschiși către «nou», dar mai ales când primim mulțumiri cu privire la rezultatele obținute”, a declarat Narcisa Vlad, co-fondatoare Beauty Water Q10 România.

Îmbutelierea în sticle de 250 ml, de aluminiu, garantează protecție pentru sensibilitatea la lumină a coenzimei Q10. O sticlă de Beauty Water conține 30 mg de conzima Q10 și 50% vitamin E, ambele recomandate spre a fi consummate zilnic.

Beauty Water Q10 poate fi găsită în București la: World Class, Zeno market, Nik- supermarket, Cherie Boutique Bistrot&Hotel, La Stejari Country Club , saloane de înfrumusețare, cafenele: Lollipop, Loka, living Room, DaDa, și în multe alte locuri din București și nu numai, disponibile pe site-ul www.beautywater.ro

P.S.: Ma gasiti si pe Beautymaker.ro

 

Va multumesc si va mai astept!

 

Leave a Reply