Makeup Shopping

INGLOT- Baneasa Shopping Center – Galeria Feeria

       Cand am vazut paletele Inglot, primul lucru pe care l-am observat a fost forma patrata, eleganta. Eram in Germania si am vazut o mare de culori si texturi, blushuri, luciuri, corectoare, care mai de care mai ademenitoare. 

 

       Nu am plecat cu nimic acasa atunci, insa mi-a ramas gandul la produsele Inglot-esti. Apoi am inceput sa caut review-uri, sa citesc si sa aflu mai multe despre Freedom system, o metoda inovatoare pentru a avea aproape produsele preferate, intr-o caseta stilata, usor de purtat. E unica si patentata Inglot si mie imi place enorm! 

       In Romania, am aflat ca se gasesc in Constanta (Inglot Maritimo). Pacat, nu sunt iubitoare de mare, asa ca nu vizitez prea des orasul. Vise si suspine…! Voiam sa incerc tusul lor gel, ma tentau grav blushurile, despre corectoare citisem ca sunt grozave; si paletele le vedeam aranjate frumos pe masuta mea de machiaj. 🙂 Din pacate, le vizitam doar la targuri. La ultimul, Makeup Fest, mi-am facut o bucurie si am plecat acasa cu prima mea paleta, pe care o iubesc. Am ales nuante dechise, versatile, ce pot fi folosite atat ca fard de ochi, cat si ca blush sau iluminator. Astfel o pot lua cu mine si o pot folosi in 3 scopuri diferite, cu minim de efort. La Inglo puteti gasi o gama extrem de variata de nuante, e imposibil sa nu va gasiti paleta pereche. 🙂 

 

       Vestea buna a venit ca un cadou de Craciun! 🙂 Inglot au venit permanent si in Bucuresti, in Baneasa Shopping Center – Galeria Feeria. Baneasa este mall-ul meu preferat, asa ca va dati seama ca bucuria e si mai mare. Acum sunt prezenti cu o insula, insa gama de produse e destul de variata, iar din martie 2014 vor fi prezenti cu un magazin in toata regula situat la etajul 1 in mall, deasupra MAC. Ironic, huh? 🙂 

     

      Daca nu sunteti foarte familiare cu dispunerea magazinelor din mall, galeria Feeria este situata inspre Carrefour, iar Inglot se afla in fata BRD-ului. E imposibil sa-l ratati, insa trebuie sa stiti ca il gasiti in Feeria si nu in mall (deocamdata). Fetele sunt niste frumoase si amabile, va raspund cu drag la intrebari si puteti testa produsele in voie. 

 

           Pana ajungeti la insulita, daca nu ati facut-o deja, va las cu cateva fotografii sa va clatiti ochii si sa va mariti wishlistul pentru Craciun/2014. 😀 I surely did! 

        

 

 

LE: Magazinul INGLOT s-a deschis in Baneasa Shopping Center incepand cu 23 aprilie. Il puteti gasi la etajul 2, langa reprezentanta Apple. Mai multe detalii despre evenimentul de lansare, AICI.

Vă mulțumesc și vă mai aștept!

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.