Haircare Life Review

Un singur regret am…

De când am renunțat la plete și păr de cosânzeană am fost întrebată de multe ori dacă îmi pare rău. Am spus-o și o repet: nu imi pare rău! DAR dacă ar fi să menționez ceva de care mi-e dor din perioada în care aveam părul lung, nu aș zice nici de încâlcitul de nedescris, electrizare sau bucle perfecte, ci mi-e dor de împletituri. Iar în articolul de azi, despre asta vă vorbesc. 

Din data de 9 decembrie 2013 – OKSANA Salon lansează în România OKSANA Coffe Beauty Shop, primul beauty salon&lounge destinat doamnelor și domnișoarelor care vor să își petreacă timpul într-un mediu primitor și unic având posibilitatea să se întâlnească cu prietenele și să bea o cafea în timp ce li se împletește părul.

Noul salon va oferi o combinație de servicii de hairstyling și de înfrumusețare. Doamnele și domnișoarele pot veni indiferent de cum sunt coafate și în maximum cincisprezece minute pot cere orice tip de împletitură, oricât de complicată este. În tot acest timp pot servi orice din meniul cafenelei și pot testa mostrele de produse cosmetice, oferite la cafea în locul tradiționalului fursec. Practic meniul va asocia împletiturile cu băuturile și produsele de beauty potrivite. Clientele vor putea testa în salon toate categoriile de produse de beauty: farduri, rujuri, oje, fonduri de ten, parfumuri. De asemenea produsele brandurilor partenere vor putea fi și cumpărate din salon.

Gazdele vor putea oferi orice tip de împletitură potrivită fie pentru o întâlnire de afaceri, pentru o ieșire în club sau pur și simplu pentru o plimbare în parc. De asemenea clientele pot primi și informații despre cum să își îngrijească părul acasă.

Meniul cafenelei este alcătuit din diferite tipuri de cafea, ceai, freshuri create special pentru femei: fără zahăr, fără conservanți și totuși cu un aspect foarte plăcut. Tot aici clientele vor putea găsi rețete create de nutriționiști special pentru metabolismul feminin. De asemenea în meniu va fi prezent câte un produs care nu se mai găsește nicăieri altundeva în București. Fotografia fiecărei împletituri care se realizează în salon va fi prezentă în meniu alături de băutura și accesoriile cu care se potrivește cel mai bine.

Tot în cadrul salonului există și un shop de accesorii de păr, hand-made, precum și brățări, coliere, cercei, aceasta fiind o zonă creată în colaborare cu diverși designeri de accesorii, unele dintre ele fiind aduse chiar din afară. De asemenea în timpul iernii vor fi expuse în salon căciuli rusești și manșoane menite să introducă mai mult clientele în atmosfera împletiturilor rusești care se fac în salon.

”Ideea de a îmbina aceste lucruri și de a crea acest loc a venit strict din dorința mea de a exista în București un loc în care mie mi-ar face plăcere să mă duc și să revin de câte ori vreau eu. Să găsesc o prăjiturică gustoasă… Să pot să beau o cafea într-un ambient foarte plăcut și să fie un loc destinat fetelor. Mi-am întrebat prietenele foarte mult timp: «Există un loc în București unde putem să ne întâlnim noi ca fetele?» Și răspunsul a fost: «Nu». Și atunci am zis că putem să creăm un loc în inima Bucureștiului în care să răspundem acestei necesități”, a declarat Oksana Stancu fondatoarea OKSANA Salon.

Sursa foto: OKSANA Salon

Noul concept de beauty salon&lounge se adresează în mod special femeilor, indiferent de vârstă, dar și bărbaților sau taților care vor să își vadă iubitele sau fetițele împletite. Salonul este deschis în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00, urmând ca din 2014 să acopere și zona de intrare în club, ora de închidere fiind 01:00. Serviciile salonului sunt oferite pe toata durata programului fără a fi nevoie de programare. În plus salonul va fi disponibil și pentru petreceri aniversare, pentru clientele care vor să sărbătorească și să se simtă bine alături de prietene. În luna decembrie, toate clientele care vor vizita salonul vor avea parte de oferte speciale din partea gazdelor.

Printre partenerii care vor fi prezenți în OKSANA Coffe Beauty Shop se numără Beauty Water, Beauty Market, Gold Shape, Zen Flowers și Marocco de’l Argan.

Ce spuneți? Îi faceți o vizită? Eu plănuiesc să le trec pragul în 2014, până atunci, poate am si eu lungimea necesară pentru o mini-cosiță împletită. 🙂

P.S.: Ma gasiti si pe Beautymaker.ro

 

Va multumesc si va mai astept!

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Claudia Choice
  December 11, 2013 at 21:57

  foarte interesant conceptul.

 • Reply
  ABeautyTale
  December 12, 2013 at 12:38

  Foarte tare! Demult imi doresc sa incerc niste impletituri din astea smechere, desi nu cred ca mi-ar sta prea grozav cu ele 😀

 • Reply
  FromMegwithLove
  December 13, 2013 at 12:49

  ce fain arata! nici eu nu imi mai pot face impletituri de cand m-am tuns asa, in scari.

 • Reply
  DaliaCighir
  December 14, 2013 at 05:32

  Si eu sunt o fana a impletiturilor, mai ales cele realizate pe par blond 😀 mi se pare ca se vad de o mie de ori mai frumos. Cred ca 90% din clientele de anul acesta mi-au cerut o coafura care sa aibe si impletituri in compozitie :-))… Dupa ce a trecut vara am inceput sa le urasc aproape :-)). Mie una nu imi vin bine din pacate 🙁

  http://daliacighir.wordpress.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.