Trends

Despre lucrurile simple :)

             Cred despre mine in general ca sunt o persoana care incearca sa nu aiba preconceptii despre anumite lucruri sau subiecte, insa se pare ca nu-mi reuseste intotdeauna. Si recunosc ca am fost un pic sceptica in momentul in care am primit o invitatie la un eveniment inedit.

dianarosu.com

            Asta pentru ca invitatia venea din partea unui brand care produce cele mai pufoase produse de hartie, care ne sunt necesare tuturor – de la servetele nazale, cosmetice pana la prosoape de bucatarie si … hartie igienica. Si nu stiam la ce sa ma astept. Pentru ca ti se spune ca vei afla despre o inovatie intr-un domeniu pe care nu-l prea bagam in seama, sau daca o facem, e pentru amuzament.  Dar vorbim despre lucruri simple, insa absolut necesare fiecarui om, pe tot parcursul vietii sale. Si inainte sa va povestesc despre cum a fost, va las cu urmatorul scenariu: ati ramas fara rimel, l-ati pierdut sau l-ati uitat acasa pentru o excursie de 3 zile. Cam nasol, asa-i? Haideti sa inlocuim rimelul cu hartia igienica…

zewa aqua tube

              Asadar astazi nu va vorbesc despre review-uri si produse de beauty, ci despre… lucruri simple (si foarte necesare!) Pentru ca Zewa a creat Aqua Tube, primul si singurul tub de hartie igienica dizolvabil. Este vorba despre un tub care se dizolva in totalitate in toaleta, este facut din aceleasi fibre ca hartia igienica, foarte important: este 100% biodegradabil si reciclabil. Da, exista inovatie si in acest domeniu!

Cum s-a ajuns la Aqua Tube?

            Testele efectuate în rândul consumatorilor la nivel global arată că tuburile lăsate în baie şi dezordinea din băi provoacă neplăceri şi sunt deseori motiv de ceartă în familie. În plus, în realitate, majoritatea consumatorilor consideră că tubul de carton nu este practic şi mai puţin de jumătate din tuburile de carton sunt, de fapt, reciclate.

             Deoarece consumatorii sunt în centrul tuturor eforturilor noastre, introducem acum Aqua Tube, pentru a face viaţa consumatorilor mai uşoară. Dizolvabil, biodegradabil şi reciclabil, Aqua Tube oferă consumatorilor o metodă alternativă de eliminare a tuburilor, Aqua Tube fiind singurul tub dizolvabil 100% în vasul de toaletă.

            Pentru consumatorii care deja reciclează tubul, acesta poate fi complet reciclat la fel ca tuburile tradiţionale. Avantajul Aqua Tube constă în uşurinţa cu care poate fi dizolvat în vasul de toaletă. Astfel, consumatorii au mai multe opţiuni de eliminare a tuburilor.

             Gasiti mai multe detalii despre inovatia Zewa pe site-ul lor. Si pentru ca probabil sunteti curioase cum a fost evenimentul: a fost perfect. 🙂 Asa cum sunt lucrurile simple: ne-am bucurat de o portie sanatoasa de ras cu o trupa de improvizatie care au facut atmosfera, apoi ni s-a povestit despre inovatia Zewa, iar la final ne-am bucurat de o felie sanatoasa de cheese cake si de un lava cake ciocolatos delicios.

            Daca erati curioase ce am facut cu invitatia, aflati ca i-am dar curs si am plecat de acolo cu o carte frumoasa si cu ideea ca in ciuda preconceptiilor mele, trebuie sa ne bucuram ca avem acces la lucrurile simple. Sunt curioasa ce parere aveti voi, sunteti simandicoase la astfel de subiecte sau vi s-a intamplat sa fiti placut surprinse ca mine? 🙂

Aqua_Tube_025

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Adina
  March 28, 2014 at 23:47

  Din cate stiu, si in dm se gaseste hartie igienica de genul :). Nu stiu daca in RO, dar in Austria am vazut 🙂

  • Reply
   Diana Rosu
   March 29, 2014 at 20:09

   Adina, nu am observat, dar o sa ma uit data viitoare cand ajung 😀

 • Reply
  pandrea florina
  March 29, 2014 at 10:44

  interesant! este prima oara cand aud despre asa ceva 🙂

 • Reply
  Diana Rosu
  March 29, 2014 at 20:09

  Florina, si pentru mine a fost la fel! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.