Oxette: Where Jewels Meet Make-up, prima ediție

           Unde e vorba de bijuterii, ceasuri si eleganță, acolo e de mine. Dacă mai adaugi și un eveniment cochet, cu bijuterii deosebite, asortate de macarons în culori pastelate, cu siguranță nu puteam lipsi. Așa că, sâmbătă nu foarte dimineață, m-am pregătit ca pentru o zi de sărbătoare, pentru că Oxette a pregătit o zi specială pentru toate doamnele și domnișoarele care le treceau pragul în data de 8 martie în magazinul lor din Băneasa Shopping City.

Oxette Where jewels meet makeup 2

Am avut ocazia de o revăd pe Mirela Vescan, make-up artist și prietenă Oxette, care era pregătită cu arsenalul său de machiaj pentru doritoarele unui look interesant de ziua lor.

mirela vescan at Oxette Romania Oxette Where jewels meet makeup

Mai mult, din dorința de a-și răsfăța clienții, Oxette a organizat o tombolă specială, la care putea participa orice persoană care achiziționa un produs în timpul acestui eveniment. Premiile primei ediții „Oxette – Where Jewels Meet Make-up” au fost trei vouchere pentru 2 persoane la Pescariu Sports & SPA, plus marele premiu – un superb ceas Oxette.

Dacă doriți să vă completați colecția de bijuterii sau daca vreți să fiți machiate de către un expert, vă așteptăm lunar într-unul din magazinele Oxette din București. Data, ora și locul vor fi anunțate în prealabil pe pagina de Facebook Oxette: www.facebook.com/OxetteRomania.

diana rosu.com - Oxette romania dianarosu.com - oxette mirela vescan at Oxette Romania Oxette Romania - bratari Oxette Romania - ceasuri dianarosu.1 Oxette Romania - ceasuri dianarosu.com oxette Romania - dianarosu.com Oxette Romania - inele Oxette Romania ceasuri - dianarosu.com Oxette Romania ceasuri - dianarosu.com3 Oxette Romania ceasuri - dianarosu Oxette Where jewels meet make-up dianarosu

Despre Oxette și Loisir

Oxette a fost lansat în anul 1998 în Salonic, Grecia. Oxette creează bijuterii fashion din argint. Inspirația ceasurilor și a accesoriilor Oxette este femeia New Age. Personalitatea, plus noile tendințe în modă, creează o combinație unică. Descoperă un mediu luxos și creații superbe la prețuri accesibile! Rețeaua Oxette este prezentă în peste 25 de țări din întreaga lume.

Loisir este un brand grecesc ce operează pe piața bijuteriilor, ceasurilor și accesoriilor înca din anul 1999, fiind prezent cu un concept fresh și dinamic adresat fiecăreia dintre noi. Fiind sora mai mică a brandului Oxette, Loisir oferă idei de cadouri inedite și jucăușe la prețuri rezonabile și calitate ridicată într-un ambient plăcut și prietenos.

Produsele Oxette și Loisir pot fi achiziționate și de pe magazinul online: www.boutiquedefrumos.ro.

Știți că îmi place să împărtășesc cu voi cele mai tentante oferte, așa că trebuie să știți că perioada ofertei cu 30% reducere la toate ceasurile s-a prelungit până pe 15 martie (în magazine)! Dacă încă nu v-ați răsfățat de 8 martie, fie voi, fie persoanele dragi din viața voastră, iată o sugestie.

Leave a Reply