S-a deschis INGLOT in Baneasa Shopping Center

magazin-INGLOT

Primavara vine cu noutati in Bucuresti, iar deschiderea magazinului INGLOT din Baneasa a fost unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.  Magazinul este situat la etajul 2 din Baneasa Shopping Center, langa reprezentanta Apple.

În ziua de 24, incepând cu ora 19 a avut loc evenimentul de lansare al magazinului. La eveniment au participat personalități și vedete din showbiz și televiziune, make-up artiști, fotografi și profesioniști din industria cosmetică, reviste glossy și bloggeri de beauty. Printre invitați au participat: Xonia, Andreea Tonciu, Florin Grozea, Julie Mayaya, Ovidiu Danci, Alexandru Abagiu.

Evenimentul a fost deschis de actorul Ovidiu Danci într-un stil stand-up comedy, iar produsele INGLOT au fost prezentate de Marius Lupu, make-up artist cu numeroase participări la evenimente internaționale.

Marinela Mirea, general manager al INGLOT Cosmetics România și Austria a declarat:  “Cu toate ca a fost prima zi, iar începând cu ora 18 magazinul a fost rezervat doar pentru eveniment, am avut vânzări semnificative. Suntem încântați de numărul mare de invitați care au participant la lansarea magazinului, le mulțumim că au venit, ne bucurăm de succesul evenimentului și ne străduim să mulțumim toate clientele noastre în căutarea frumosului.”

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, compania INGLOT Cosmetics este acum unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse make-up adresate segmentului pro și nu numai. INGLOT este o prezență constantă la toate evenimente internaționale de beauty, pe podiumurile Fashion Week și pe platourile de televiziune. Brandul INGLOT este prezent în 57 de țări, având peste 450 de locații de retail.

Va las cu cateva poze de la eveniment, din pacate nu le am la dimensiuni mai mari, insa daca le primesc, revin si updatez articolul.

Sper sa va fi de folos informatia asta si va invit sa vizitati magazinul INGLOT, eu sunt foarte incantata de produsele pe care le am de la ei, am scris aici, aici si aici.

La final, un selfie cu Iguanitza 😀

Capture

Leave a Reply