Concurs! Castiga o cura de frumusete cu Beauty Water Q10

Stiu ca vine toamna si pentru ca in fiecare sezon trebuie sa schimbam garderoba, rutina de ingrijire si asa mai departe, m-am gandit sa va vin in ajutor cu o cura de frumusete. Vreau sa va stiu frumoase si ingrijite si in  octombrie, asa ca am pus de-un concurs rapid cu cei de la Beauty Water.

Beauty Water - dianarosu

Beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania; o bautura wellness care iti asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata). beautywater® Q10 dispune de inovatoarea forma solubila a vitaminei Q10 pentru o mult mai buna biodisponibilitate. Acest lucru presupune cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor, dar si incetinirea procesului de imbatranire, in general.

Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu actiune intens regenerativa, la nivel celular, acesta contine 30 mg coenzima Q10 si 6 mg vitamina E. In anul 2004, cercetatorul japonez Y.ASHIDA, a constatat că la o cantitate de 60 mg Q10 consumata zilnic (cantitate continuta in doua sticle de beautywater® Q10), in mai putin de 14 zile, profunzimea ridurilor si suprafata acestora se poate reduce vizibil cu mai mult de 30%.

O norocoasa se va putea bucura in fiecare zi, timp de 30 de zile, de prima bautura pentru frumusete din Romania, deoarece premiul consta in 30 de sticlute de Beauty Water Q10! 

Concursul are loc pe pagina de Facebook a blogului, iar regulile sunt simple:

1. Dati like paginii boonDY’s Box.
2. Dati like paginii Beauty Water Q10 Romania
3. Dati SHARE la poza si lasati un COMENTARIU, prin care sa raspundeti la intrebarea: Ce beneficii are Coenzima Q10?

Concursul incepe astazi si se incheie pe 25 septembrie. Castigatoarea va fi anuntata pe data de 26 septembrie! Toate regulile de mai sus sunt obligatorii!

Deci… cine vrea sa faca o cura de frumusete?

Leave a Reply