De ce ne place…Karlie Kloss – Noua ambasadoare L’Oreal Paris

Am descoperit-o pe Instagram, reteaua mea sociala preferata. Naturala, sportiva, zambitoare, tanara si fresh. Nu are cum sa nu-ti placa!

Karlie Kloss for L'Oreal Paris

“Pe podiumurile de prezentare straluceste si capteaza toata atentia, studiile si stilul ei de viata autentic newyorkez fac din Karlie combinatia perfecta dintre gratie si spirit modern, inteligenta si munca foarte multa.” a spus Cyril Chapuy, Brand Global President L’Oréal Paris.

Incurajata de catre familie, Karlie a crescut cu pasiunea pentru balet. Prin munca incredibila depusa la cunoscuta scoala de balet Caston a descoperit determinarea si a invatat secretele unui mers… hipnotizant.
Ca adolescenta, transforma frumusetea ei atipica si picioarele infinite intr-o carte de vizita care va intoarce toate capetele.

Karlie Kloss
Dupa ce a fost descoperita de Teen Vogue in 2008, cei mai talentati fotografi si designeri cum ar fi Bruce Weber, David Sims sau Marc Jacobs au luat-o in consideratie oferindu-i rolul principal in mult asteptate showuri de moda si copertele celor mai renumite publicatii.

Karlie Kloss L'Oreal Paris
Este la fel de relaxata in lumea modei ca si la Harvard unde a inceput sa studieze Business of Media. In 2012 isi lanseaza ca antreprenor primul brand: Karlie’s Kookies. Fiind mereu cu picioarele pe pamant, Karlie a combinat toate actiunile sale cu implicarea in mai multe proiecte caritabile, ajutand astfel copii din toata lumea.

“Intotdeauna am crezut ca trebuie sa ai incredere in tine. Orice vis ti se poate indeplini, daca iti doresti cu adevarat. Nu trebuie sa renunti niciodata! Din punctul meu de vedere, asta face si L’Oréal Paris. De aceea, sunt atat de mandra sa ma alatur acestei echipe inspirationale”, a spus Karlie.

Karlie Kloss for L'Oreal
Fiecare deceniu da nastere unei noi stele. Karlie Kloss – cea mai renumita imagine a momentului – se alatura acum altor supermodele ca Lara Stone, Natasha Poly sau Doutzen Kroes in minunata familie L’Oréal Paris.

Leave a Reply