Makeup

L’Oreal Paris Pure Reds Collection – Doutzen’s Pure Red review & swatch

Colectiile noi de la L’Oreal Paris ma uimesc de fiecare data si cand le vad in magazine imi doresc sa le iau acasa pe toate. Cand ambasadoarele L’Oreal isi lasa amprenta (la propriu si la figurat) pe un ruj si o oja pe gustul lor, imi doresc sa am si eu momentul meu de Doutzen, Blake sau Julianne.

Pure Reds

Pentru ca toate femeile pot indrazni sa poarte toate culorile pe buze, Collection Exclusive ne propune o alta colectie in fiecare an. Dupa nuante nude, L’Oréal Paris creeaza Pure Reds: 7 nuante de rosu mat menite sa ofere fiecarei femei culoarea care sa ii scoata in evidenta frumusetea. Toata experienta makeup artistilor a fost folosita pentru a crea aceste culori unice, cu o formula mata exceptionala de o intensitate care iti taie rasuflarea. Nu va mai feriti de rosu niciodata! Collection Exclusive Pure Reds este ultra feminina la cel mai ridicat nivel de eleganta pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca culoarea care i se potriveste.

Eu am incercat rosul marca personala Doutzen Kroes si m-am indragostit. Doutzen este o frumoasa cu sau fara machiaj, o urmaresc de ceva vreme pe Instagram si pure red-ul ei mi se potriveste perfect.

L'Oreal Paris - Doutzen's pure red

Doutzen's pure red - dianarosu.com

L'Oreal Paris - Doutzen's pure red swatch

Doutzen's pure red lipstick swatch- dianarosu.com

Doutzen's pure red nail polish swatch Puteti gasi deja frumusetile astea in magazine, la preturi recomandate:

Pure Reds2

Ruj Color Riche Pure Reds = 54,99 lei

Lac unghii Le Vernis = 15 lei

Si un selfie cu rujul.. desi e filtrat, nuanta rujului bate mai degraba spre portocaliu. E foarte rezistent, miroase binisor si nu mi s-a parut ca usuca foarte rau buzele. Desi fiind rezistent, nu va asteptati sa fie foarte hidratant. Oja respecta calitatea cu care m-a obisnuit L’Oreal pana acum, se intinde foarte bine, se usuca rapid si arata bine chiar si intr-un singur strat.

Capture Nu-i asa ca sunt superbe? 😀

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Adina
    October 20, 2014 at 15:31

    da, toate sunt superbe! eu o am pe Blake 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.