Castiga o rochie de designer sau un premiu pe zi!

         Cine nu viseaza la o rochie de designer, croita perfect pe masurile sale, care sa transforme o femeie frumoasa intr-o diva adevarata? Pentru ca meritam, L’Oreal Paris Romania ne propune un concurs deosebit, care sa indeplineasca vise. Daca ati ratat cumva postarea cu rosul lui Doutzen pe buzele si unghiile mele, va invit sa o vedeti, aici.

          Ce trebuie sa faceti? 

Trebuie să achiziționezi cel puțin 1 (un) produs de machiaj L’Oréal Paris de la unul din magazinele fizice menționate în Regulamentul Campaniei sau de pe website-ul www.emag.ro

            Cum poti inscrie codul? 

PRIN SMS: Trebuie să trimiți numărul bonului fiscal prin SMS* la numărul 1866. (număr cu tarif normal în rețelele Orange, Vodafone și Telekom România)

ONLINEAccesează formularul disponibil aici și completează-l cu informațiile solicitate în funcție de magazinul de unde ai achiziționat produsul participant. Detalii aici despre unde găsești numărul bonului fiscal dacă ai achiziționat produse de machiaj L’Oréal Paris dintr-un magazin fizic. Dacă ai achiziționat de pe website-ul www.eMag.ro, vei primi un e-mail ulterior achiziției produselor, un cod unic alphanumeric de 11 caractere, pe care-l poți trimite de asemenea prin SMS*.

             Ce poti castiga? 

Premiul zilnic, care constă în câte un set format din ojă și ruj din gama de machiaj L’Oréal Paris Collection Exclusive Pure Reds.

Premiul Mare, care constă în una dintre cele 7 (șapte) rochii personalizate, pe care le poți descoperi aici.

Pentru a putea intra în posesia premiilor trebuie să păstrezi bonurile fiscale, aferente achizițiilor din magazinele fizice sau e-mailul ce conține codul alfanumeric unic, cât și factura fiscala/bonul fiscal înscrise în Campanie.

Si pentru ca imi doresc ca ochii vostri sa se bucure cum s-au bucurat ai mei, va las mai jos cu cele 7 modele de rochii puse in joc. Rosul meu perfect vine de la Aer Wear. Al vostru?

Concurs Pure Reds 5
  Concurs Pure Reds 6
Concurs Pure Reds 7 Concurs Pure Reds
Concurs Pure Reds2
Concurs Pure Reds3
Concurs Pure Reds4

Leave a Reply