Review

Medic pentru tenul tau – despre diagnoza tenului

Mergem la medic pentru a ne trata de diferitele probleme de sanatate. Uneori mergem preventiv, alteori mergem cand trebuie sa reparam ceva. Dar cand vine vorba despre tenul tau, parte importanta din tine, foarte importanta chiar, preferi sa faci incercari. Azi o crema de zi pentru ten sensibil… maine o crema pentru ten normal pentru ca o prietena e foarte multumita de ea si tot asa in speranta ca o vei gasi pe aceea care sa iti faca tenul fericit. Ce ar fi insa daca ar exista un “medic al tenului”, un expert care sa faca aceste incercari in locul tau, fara sa trebuiasca sa cumperi produse care nu ti se potrivesc?

Un robot care sa iti analizeze tenul si sa iti dea reteta cea mai potrivita? Un fel de scurtatura care sa te ajute sa tintesti si sa rezolvi problemele tenului, daca acestea exista.

L'Oreal Paris

L’Oréal Paris aduce in Romania  BP 1200Pun analizator facial extrem de  performant, care functioneaza cu lumina UV si care va analiza porii, petele pigmentare, ridurile si alte probleme ale tenului. In functie de toate acestea, analizatorul iti va da un raport si o recomandare personalizata pentru tenul tau.

   L'Oreal diagnoza tenului

Diagnozele sunt gratuite si au loc in cadrul programului de mai jos:

Centrul comercial Sun Plaza – in fata hipermarketului Cora

 • Vineri, 14 noiembrie – 14:00-20:00
 • Sambata, 15 noiembrie – 11:00-20:00
 • Duminica, 16 noiembrie – 11:00-20:00

Centrul comercial Afi Palace Cotroceni – in fata hipermarketului Auchan

 • Vineri, 21 noiembrie – 14:00-20:00
 • Sambata, 22 noiembrie – 11:00-20:00
 • Duminica, 23 noiembrie – 11:00-20:00

Centrul comercial Baneasa Shopping City – in fata magazinului Mango

 • Vineri, 28 noiembrie – 14:00-20:00
 • Sambata, 29 noiembrie – 11:00-20:00
 • Duminica, 30 noiembrie – 11:00-20:00

 Si pentru ca imi place sa incerc, astfel incat sa va povestesc in cunostinta de cauza, am luat parte la diagnoza tenului, oferita de L’Oreal Paris gratuit, oricarei persoane isi doreste. Am fost in Sun Plaza sambata, impreuna cu mama, sa vedem ce spune robotelul despre tenul fiecareia. In primul rand, am fost placut impresionata de amenajarea standului L’Oreal. Robotelul ne astepta cuminte, alaturi de 2 consultante cu un ten impecabil. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cred ca e esential ca un om sa te inspire si sa inspire incredere in meseria sa, indiferent de tipul ei: imi place sa fiu tunsa si coafata de un hair-stylist ingrijit; imi place sa merg la un salon de frumusete la o manichiurista cu unghii impecabile; sa ma bucur de un tratament facial realizat de cineva cu un ten impecabil. Stiu ca nu depinde intotdeauna de persoana, insa pentru mine e un vot de incredere.

Dincolo de tenul impecabil, fetele au fost foarte amabile, mi-am dat seama ca stiu despre ce vorbesc, au avut rabdare, au incercat sa identifice problemele specifice tenului meu, cat si al mamei, ne-au facut recomandari de bun simt cu privire la ingrijire si produsele folosite.

IMG_8515

L'Oreal Paris- Revitalift Laser X3

Robotelul ne-a indicat zonele cu probleme, iar cele doua consultante ne-au explicat ce poate fi imbunatatit si cu ce produse din gama L’Oreal. Pentru ca in Cora din Sun Plaza erau oferte generoase la produse, mama si-a achizitionat crema anti-rid L’Oreal Revitalift Laser X3care avea un pret special, si in plus a primit cadou lotiunea micelara.

L'Oreal Paris Revitalift Laser X3

Fetelor, va incurajez sa aveti grija de tenul vostru. Informati-va, aflati ce vi se potriveste, invatati-va surorile, prietenele, mamicile, bunicile sa aiba grija de ele. E atat de important sa avem grija de noi si de persoanele importante din viata noastra! Datorita L’Oreal, puteti sa faceti un pas important in acest sens, fara sa platiti nimic. Mergeti la diagnoza tenului!

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.