Share your love with Melkior

Imi amintesc perfect cum anul trecut am oftat si suspinat pana cand am avut nuanta de rosu perfect a ojei Valentine de la Melkior. Daca nu ati incercat nicio oja Melkior pana acum, trebuie sa va corectati greseala 🙂 Mi se par de o calitate foarte buna, se usuca rapid, culorile sunt superbe, cantitate generoasa. De vis!

Dar astazi vreau sa va spun despre noua colectie Share your Love: noua colectie de rujuri “Share your Love” creata de Melkior contine 3 nuante seducatoare: Moon Kiss, Silent Space, Infinity. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care prezinta o aplicare usoara si omogena, nu usuca buzele, au un finish satinat. Nu migreaza si rezista in timp. Pot fi aplicate ca atare direct pe buze sau pot fi aplicate cu ajutorul unei pensule pentru buze. Iar Lovely Pink este o nuanta adorabila pentru aceasta perioada.

Share your LOVE - Melkior (1)

Noua paleta Smokey Eyes creata de Melkior contine 3 farduri mate de pleoape in culori foarte pigmentate, care asigura acoperire foarte mare si rezistenta in timp. Se aplica uniform si prezinta aderenta buna. Fardul poate fi aplicat umed sau uscat in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta.

Si… va mai vand un pont! Pana pe 15 februarie aveti transport gratuit la orice comanda Melkior!

1800459_953366971364920_4210993660650253049_n

Leave a Reply