Nails Review

Prima vizita la Keiko Nord

Va scriu postarea asta din concediu, după ce mi-am dat seama ca e abia 10:10, si nu 11:10 cum credeam eu. Asta înseamnă o ora în plus de frunzărit netul, YouTube-ul și blocurile, până să plec afară. Tastez din Germania, pe tableta mea micuță, cu o manichiură perfectă. Și așa ajung în sfârșit la postarea de azi. Ma iertați pentru propoziția extra, dar o oră în plus când ești în concediu o merită din plin. 🙂

În pregătirile mele pentru un concediu cât mai lipsit de griji, m-am decis să încerc (din nou, pentru a treia oară) manichiura cu oja semi-permanenta. Prima dată a fost cu Orly, super încântare, apoi cu Jessica (dacă îmi amintesc bine), nu așa mare încântare, în mare parte din cauza manichiuristei. A treia oară am zis sa fie iar o încântare. Am aflat că cei de la Keiko oferă serviciul de manichiură dintr-un singur loc, la Keiko Nord. Mai fusesesem la Keiko D’Orobanti (va povesteam aici, aici si aici) si ma gândeam ca e greu de egalat experiența frumoasă de acolo, însă atmosfera a fost cel puțin la fel de plăcuta.

IMG_0490

IMG_0491

IMG_0492

În primul rând, Keiko Nord este situat foarte aproape de Mall Promenada, stația de metrou Aurel Vlaicu. Lucrez în zonă, așadar am ajuns în 4-5 minute. Primul plus bifat.

Mă aștept ca atunci când merg la salon, să ma răsfăț, să ma relaxez și să plec cu zâmbetul pe buze. Ceea ce s-a și întâmplat. Fetele au fost foarte drăguțe, atente și plăcute, în sensul sincer, și nu cu un zâmbet forțat, pe care îl detectez imediat și care îmi taie orice urmă de relaxare.

De unghiile mele s-a ocupat Cris, care s-a dovedit a fi foarte răbdătoare, atentă și cu care am putut pălăvrăgi despre unghii, ojă, tratamente și altele cu mare plăcere. Am optat pentru manichiura cu ojă semi-permanenta, nuanța Pixi Styx de la Orly, brand cu care Keiko lucrează exclusiv. In plus, am ales si Shade Shifter, un gen de lac, care își schimbă culoarea în funcție de temperatură (prima încercare a fost aici). Tot procesul a durat în jur de o oră, de la curățare, tăiere unghii, pilire, aranjat cuticule, până la cele 6 straturi subțiri de ojă, aplicate rapid și eficient de Cris -primer, 2 straturi de Pixi Styx, 2 de Shade Shifter, unul de top coat.

IMG_0497 IMG_0504

IMG_0507 IMG_0707 IMG_0511 IMG_0701

Unghiile arată intr-un mare fel si nu mai am grija lor (doar să le admir) vreo 2 săptămâni de-acum încolo. Prețurile la Keiko Nord sunt foarte rezonabile, având în vedere calitatea serviciilor oferite.

Keiko Nord Preturi

Pe lângă manichiură, puteți încerca și alte servicii, detaliate pe site. Experiența mea a fost una neașteptat de plăcută, asta mai ales datorită standardelor ridicate pe care le aveam după Keiko D’Orobanti. Faptul ca se poate cel puțin la fel de bine nu face decât să îmi doresc să revin cât mai curând. Această postare conține impresiile mele sincere și nu a fost sponsorizată în niciun fel. Am plătit pentru servicii și am primit cerere specială să o însoțesc și mama data viioare.

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  March 9, 2015 at 13:25

  Misto ideea cu oja care isi schimba nuanta la cald si rece, nu stiam ca exista asa ceva 🙂 Totusi, cam scumpa manichiura semi la 99 de lei. Evident, experienta e alta fata de salonul din cartier dar si colo si colo rezultatul e acelasi, in fond…

  • Reply
   Diana Rosu
   March 16, 2015 at 19:29

   Laura, 99 e cea spa. Mani semi e in 75 de lei. 🙂 E un pret rezonabil zic eu pentru o ocazie, si mai ales pentru rezultatele obtinute. Eu sunt super incantata de procedura, chiar si la aproape 2 saptamani dupa 🙂
   De asemenea, depinde mult ce produse sunt folosite la salonul de cartier, eu chiar cred ca pot afecta in mod diferit unghia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.