Beauty News Events

Despre primul magazin Kiehl’s Since 1851 din Romania!

Am avut onoarea si placerea sa fiu prezenta la un eveniment special, unde alaturi de alte cateva bloggerite si pasionate de skincare sa ma bucur in exclusivitate de experienta Kiehl’s. Prima data am auzit de Kiehl’s la bloggeritele mele preferate  care posteaza clipuri pe YouTube. Cred ca aproape fiecare dintre cele pe care le urmaresc eu a incercat si a laudat cel putin o data Midnight Recovery Concentrate, un serum plin de uleiuri ce hidrateaza si ingrijesc tenul peste noapte. Apoi am cautat primul magazin Kiehl’s vreo ora prin Koeln, in Germania, si am fost fascinata de Mr. Bones. El apare in fiecare magazin Kiehl’s si e prezent si in cel din Bucuresti. Pentru ca farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York City- Kiehl’s Since 1851 si-a deschis  porțile în București la data de 3 aprilie, in AFI Palace Cotroceni.

ROT_4888 ROT_4887 ROT_5019

Moștenirea veche, orientată asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecărui produs și serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani – de la cercetarea ingredientelor și testarea siguranței formulei până la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locale. Un obiectiv rămâne mereu esențial: de a deservi clienții într-un mediu atent, educațional, care oferă produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, apreciate de clienții din lumea întreagă.

ROT_5115 ROT_5201 ROT_5121

Ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completată cu elemente moderne care reflectă comunitatea înconjurătoare și fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village. La intrarea în acest spațiu unic, vizitatorii sunt cufundați imediat în istoria îndelungată a companiei și în caracterul său excentric: peste tot sunt detalii ale moștenirii Kiehl’s, inclusiv fotografii ale New York Flagship, aventurile familiei fondatoare Kiehl’s, sponsorizate de companie. Elementele istorice surprind și încântă vizitatorii, inclusiv o motocicletă vintage iconică și faimosul schelet „Mr. Bones” al companiei Kiehl’s. Nu există două magazine Kiehl’s identice, însă toate transmit tradiția bogată farmaceutică a companiei.

Localizarea magazinului Kiehl’s din Bucurelti va aduce spiritul spițeriei originale din New York City într-un mediu de vânzare cu amănuntul care măsoară 70metri2 și oferă o stație de mostre, zonă de cadouri, centru de testare.

Cu un devotament de decenii întregi față de comunitățile locale, Kiehl’s își concentrează activitățile filantropice asupra a trei cauze majore: cercetarea în domeniul HIV/SIDA, cauzele copiilor și mediul înconjurător.

Ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, prima locație din București continuă cu mândrie inițiativa unică a companiei Kiehl’s „testează înainte să cumperi”, conceptualizată inițial acum mai bine de 92 ani în magazinul original Flagship Store. Aceasta inițiativa individualizează compania Kiehl’s față de concurenții săi de pe piață și caracterizează de mult timp compania în opinia celor mai loiali fani ai săi.

M-am bucurat sa revin in magazinul Kiehl’s cand a fost mama la mine, unde am dat peste o doamna foarte draguta si utila, care i-a prezentat mamei produsele si i-a facut cateva recomandari. A primit si cateva mostre sa testeze produsele acasa, pentru ca la Kiehl’s este important sa stii ce are nevoie tenul tau si sa ai ocazia sa ii oferi ce are nevoie, inainte de a investi in produse.

Kiehl's Romania

Kiehl’s Romania 

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.