Nails NOTD

NOTD – Marionnaud – Bleu Fascinant

Mie imi place sa experimentez cat se poate cu ojele si culorile in general, astfel incat pentru astazi am o propunere indrazneata. Daca sunteti amatoare de albastru electric, cu siguranta veti fi incantate de manichiura de azi. Este prima oja din gama proprie Marrionaud pe care o incerc, si probabil nu va fi ultima. Mi-au placut mai multe aspecte ale gamei, incepand cu gama de culori disponibila si terminand cu finish-ul lucios. Rezista foarte bine pe unghiile mele, culoarea e foarte opaca si se usuca destul de rapid.

Am fost fascinata de rezistenta si de nuanta intensa pe care am experimentat-o cat timp am avut-o pe unghii. Sunt curioasa daca ati incercat vreo oja de la Marrionaud pana acum si ce impresie v-a lasat. Eu ii dau nota maxima.

Marionnaud 30 a- bleu fascinant

Marionnaud Nail polishMarionnaud nail polish bleu fascinant

Marrionnaud nail polishMarionnaud Nail polish

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manases Andrea
    April 20, 2015 at 11:57

    Da, am incercat ojele Marrionaud si imi plac mult culorile puternic pigmentate. Despre rezistenta nu stiu ce sa zic pentru ca eu imi schimb foarte des manichiura si mai mult de doua zile nu tin o culoare. Imi place mult nuanta vibranta pe care o ai pe unghiute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.