Events

Beauty Bloggers Summer Party powered by Coty

Unul dintre motivele pentru care ma motiveaza sa scriu pe blog este faptul ca tin legatura cu fete care au pasiuni asemanatoare cu a mea, ca putem discuta si impartasi opinii si ne mai si intalnim cateodata sa facem toate astea live, nu doar din spatele tastaturii. Am avut ocazia sa intalnesc fete cu care ma inteleg foarte bine si imi face placere sa le revad ori de cate ori am ocazia. Iar vinerea trecuta a fost o astfel de ocazie, datorita unui eveniment organizat exclusiv pentru noi, de catre Coty, impreuna cu Ioana si Cristina, care nu se dezic niciodata de la a ne aduce impreuna.

Ne-am strans la ceas de (aproape) seara, intr-un decor de vis si am palavragit cate in luna si in stele. Am ras, am facut poze, ni s-au facut unghiile cu OPI Infinite Shine, am testat noul parfum Guess Dare. Am vazut si noile rujuri de la Astor care au o rezistenta de neegalat… nici nu-i de mirare ca le promoveaza Heidi Klum, iar eu m-am indragostit de ele 🙂

A fost o dupa-amiaza foarte frumoasa, petrecuta intre fete, de unde am plecat cu o dispozitie foarte faina si cu o punguta de produse noi de testat. Va arat mai jos niste poze de la eveniment, si o sa intelegeti de ce a fost asa frumos. Le multumesc inca o data fetelor, dar si celor de la 2ActivePR ca ne-au adus impreuna!

Diana Rosu - Astor

OPI Romania - Diana Rosu

Rimmel Rita Ora collection Diana Rosu

DT__2935

DT__2245

DT__2269

DT__2772

DT__2799

DT__2875

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.