Review

Guest Post: Review Too Faced – Born This Way foundation

Pe Ancuta o cunosc din facultate, am impartit multe cursuri impreuna, ne-am amuzat si ne-am imprietenit de la inceput. Am tinut legatura si foarte recent m-am bucurat de cel mai bun carrot cake ever si o negresa delicioasa, ambele facute cu manutele ei. Daca vreti ceva dulce si deosebit, facut in casa, de niste maini dibace, like-uiti 28 Baking&Co. pe Facebook. Dar motivul pentru care v-o prezint azi pe Ancuta e altul 🙂 Mi-a scris zilele trecute ca a testat cel mai nou fond de ten de la Too Faced – Born This Way, asa ca am rugat-o sa impartaseasca impresiile si cu voi, nu doar cu mine. Sunt sigura ca mai sunt si alte cititoare in cautarea unui fond de ten pentru ten gras, cu imperfectiuni, asa ca va invit sa vedeti impresiile Ancai.

Salut!

Numele meu e Anca și astăzi voi face un mic review al fondului de ten pe care îl folosesc – Born This Way de la Too Faced – nuanța Natural Beige.

[ A fost pentru prima dată când am încercat un produs al acestui brand și, fiind mulțumită de rezultate, am simțit nevoia să share the good news cu Diana, the closest make-up guru I know; ea a fost încântată de entuziasmul meu și mi-a propus să fac acest guest post review  ]

Revenind. Săptămâna trecută am plecat la Mega Mall hotărâtă să găsesc un fond de ten bun pentru tenul meu cu probleme – ten gras, cu imperfecțiuni. Bugetul meu era de 150 de lei,  prin urmare am luat la rând toate magazinele de cosmetice și am început să testez diferite texturi și nuanțe.

După mai bine de jumătate de oră de “mânjit” degete, mâini și gât, aproape că mi se înnecaseră toate corabiile pe care plecasem, cu optimism, de-acasă. Căutam un fond de ten non-uleios, care să aibă o acoperire medie spre mare și în același timp, să nu arate ca o mască – diferit de restul corpului. Am încercat tot felul de firme: Pupa, Clarins, Clinique, mărcile proprii de la Douglas șl Sephora – nimic nu se potrivea cu nuanța pielii mele – gălbui / palidă și ușor bronzată.

În cele din urmă, ajung pentru a doua oară la Sephora unde o domnișoară draguță se oferă să mă ajute. Îi explic ce și cum, mă îndrumă spre standul Too Faced (pe care, sinceră să fiu, l-am cam ocolit mereu pentru că mi se părea too pink and cute to be good) și îmi propune să testez pe toată fața fondul de ten Born This Way. Zis și făcut – testez, ies afară la lumina zilei să mă asigur că e ce trebuie, șoc – CHIAR E CE TREBUIE, așa că îl cumpăr – cu toate că am depășit un pic bugetul (163 lei).

Too Faced Born this way foundation

L-am folosit o săptămână întreagă, zilnic, de dimineață până seara, și sunt foarte mulțumită de el. În primul rând, spre deosebire de fondul de ten anterior (High Definition de la Make Up Forever), reușește să acopere din prima aplicare o mare parte din semnele și imperfecțiunile pielii – which makes my life a lot easier Cu toate acestea, nu lasă aspectul de mască pe care mi-l dădea, spre exemplu, Maximum Coverage de la Estee Lauder.

Too Faced Born this way - diana rosu

În al doilea rând, mi se pare că rezistă bine pe față, deși tenul meu e foarte gras și, to make it even more challenging, merg la sală unde transpir. De altfel, așa și este prezentat, drept un produs oil-free, potrivit pentru tenul gras. E drept, aplic atât imediat după ce îl întind, cât și o dată sau de două ori în cursul zilei, o pudră matifiantă de la Sephora (nuanța Beige).

Too Faced Born this way

Too Faced Born this way review

Last but not least, îmi place mult nuanța și aspectul final pe care acest fond de ten îl oferă. A fost cel mai aproape de culoarea mea de piele și consider că arată destul de natural. (Off the record: au observat chiar și cei din jur, săptămâna asta am primit mai multe complimente pentru că “radiez” )

All in all, Born this way de la Two faced este un fond te ten pe care îl recomand cu încredere. Data viitoare când nu știți ce fond de ten să achiziționați – give it a try! – sunt șanse mari să vă placă.

Ii multumesc Ancai pentru impresii si poze si sper ca v-a fost de ajutor postarea! Iar eu o mai astept si cu alte impresii (si prajituri! 😀 ) pe la mine.

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.