Beauty News

L’Oreal Paris – Noutati primavara 2016

In dimineata frumoasa de 25 februarie mi-am servit cafeaua cea de toate zilele intr-un cadru nou. Mi-am rezolvat treburile urgente la birou devreme, dupa care am plecat cu un Uber direct spre Beauty District Studio, pentru a afla noutatile L’Oreal Paris din primavara 2016. Ar trebui sa stiti de la inceput ca evenimentele L’Oreal sunt mereu pregatite cu atentie, gandite pana la cel mai mic detaliu, si plec mereu cu un zambet larg.  Cand au loc in prima parte a zilei, imi si incanta toata ziua, cum s-a intamplat si pe 25.

In primul rand, a fost prima data cand am calcat pragul Beauty District Studio; am fost la salonul de pe Victoriei (v-am povestit mai demult aici), insa nu mai fusesem la Beauty District Studio. Spatiul e frumos amenajat, iar aranjamentele pregatite special pentru eveniment l-au facut si mai special.

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-7

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-8

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-6

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-9

Evenimentul a fost impartit in 3 parti: prezentarea tendintelor din noul an, un moment care a urmarit trecerea in revista a elementelor care au inspirat tendintele din acest an, sustinut de Alexandru Abagiu, make-up artist L’Oreal Romania. Mi-a placut mult modul in care s-au facut conexiuni intre diferite sfere artistice, istorie, arta si noile media.

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-16

A doua parte a fost o reprezentatie de machiaj, sustinuta de acelasi Alexandru Abagiu, in care s-au folosit produsele vedeta ale noii colectii L’Oreal. Domnisoara care a fost model este oricum frumoasa, insa la final, parca a fost pusa in valoare si mai mult; am aflat trucuri de insider, cum ar fi folosirea setting spray-ului impreuna cu fardul pudra, pentru a obtine o nuanta intensa, lichida si ultra-rezistenta pentru machiajul ochilor; sau cum sa aplici corect rujul rezistent la transfer; cum se face un contouring corect si delicat, fara a incarca inutil tenul.

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-10

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-11

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-12

Partea a treia a fost evaluarea 🙂 am avut ocazia sa testam noutatile L’Oreal si sa punem in aplicare sfaturile si trucurile propuse de specialist, pentru rezultate deosebite. Eu m-am jucat cu trusa Infallible Sculpt, care e foarte usor de folosit, are o textura cremoasa si nuante foarte prietenoase, chiar si cu cel mai deschis ten. M-a cucerit nuanta de rosu vesel 506 a rujului  lichid Infallible Long Lasting (=overload de selfies), dar si Brow Plumper-ul, la care te-ai fi asteptat sa fie destul de inchis, conform numelui – Dark Brunette; nu va lasati induse in eroare: it does the job! chiar si pentru blonde (il vedeti aplicat in selfies).

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-3L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-13

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-14

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-15

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-18

Pentru a completa o privire de felina, ar trebui sa va indreptati atentia catre noul rimel – Mega Vollume Feline si tusul de ochi gel – Super Gel Intenza, care include si o periuta adecvata pentru aplicare. Pe acesta din urma nu l-am incercat inca, pentru ca am deja 2 incepute si ma gandesc sa fac un eyeliner battle of the year – lasati un comentariu mai jos daca v-ar placea un astfel de articol-review.

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-2

Si lasam cireasa de pe tort la final, pentru ca in gama Infallible intra si 2 produse noi, destul de putin disponibile la noi in mass-market, si anume primerul pentru fata Infallible Mattifying base si setting spray-ul din aceeasi gama. Aceste 2 produse sunt aliatii vostri pentru sezonul cald si machiaj rezistent, evenimente speciale cand machiajul trebuie sa reziste pana in zori, si nu numai. Ambele produse sunt foarte versatile si usor de folosit si va garanteaza un machiaj super-rezistent si flawless. 

L'Oreal Paris_Spring 2016 news_Diana Rosu-17

Cred ca as mai putea scrie la articolul asta, insa ma opresc aici, ca sa fac loc impresiilor voastre, dar si review-urilor dedicate. Ati vrea sa vedeti un review la un produs anume?

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.