Beauty News

Noutati Maybelline – Primavara 2016

Cand primesc invitatie la cate un eveniment care pare a fi ceva iesit din comun, imi tresalta inima si ma bucur ca un copil mic. Nu merg (foarte) des la evenimente, fie ca nu sunt invitata, fie pentru ca brandul nu reprezinta ceva in care eu cred si prefer sa imi ocup timpul cu altceva. Iar asta ma face sa apreciez cu atat mai mult momentele la care chiar imi doresc sa fiu prezenta. Un astfel de moment a fost evenimentul Maybelline din saptamana ce a trecut, unde ni s-au prezentat noutatile brandului, intr-un mod inedit.

Am primit si o tema pentru acasa, si anume sa trimitem un filmulet scurt in care sa aparem spunand Make it happen! , noul motto al brandului Maybelline. A fost o provocare, pentru ca s-a nimerit in saptamana aia mohorata cand a plouat in fiecare zi si mi se parea ca nu reusesc niciun sa ma filmez cat de cat acceptabil. Totusi am reusit intr-un final. 🙂

Apoi am aflat si ca evenimentul va avea loc la Banesa, la cinematograful de acolo. Mi-am dat seama ca ni se pregateste ceva mai mult. Am ajuns acolo, m-am intalnit cu fetele, am admirat produsele presarate printre flori si apoi am intrat la “film”.

Maybelline Blushed Nudes_Diana Rosu

Maybelline Lipstick nudes Diana Rosu

noutati maybelline primavara_Diana Rosu

Ni s-au prezentat produsele, cateva filmulete, iar la final… am vazut filmuletele noastre si am fost premiate. In functie de modul in care am filmat, ce produse am folosit sau ce am pus in valoare, echipa organizatoare ne-a grupat si dupa ce ne-au pus filmuletele intr-un montaj demn de … cinema, ne-au chemat pe scena si ne-au premiat. A fost un moment deosebit! Am ras, am fost emotionata, am fost premiata si am iesit zambind de acolo. Eu si inca vreo 30 de fete invitate. A fost grozav!

Maybelline premii lips

Se citeste mandria pe chipul meu? 🙂 

Printre noutatile sezonului care mi-au atras atentia pe primul loc cred ca e paleta Blushed Nudes, pe care ati vazut-o intr-o poza mai sus. Foarte aproape e creionul de sprancene Brow Satin pe care l-am pus deja la treaba si imi place varful subtire si culoarea foarte apropiata de sprancenele mele (Medium Brown).

Urmeaza sa incerc noua mascara Push Up Drama, dar si noua gama de blushuri Master Blush. Iar daca sunteti in calitate de culori pastelate si vesele pentru buze, aruncati un ochi la noile nuante din gama de rujuri Sensational Blushed Nudes. Eu promit sa va tin la curent cu impresiile mele si sa ma bucur de premiul primit 🙂

MaybellineSpring2016

 


Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.