Video

Vlog: AList Magazine party & concert Carla’s Dreams

De curand, am inceput sa vad pe Facebook si Instagram diferite teasere si clipuri care pareau ca promoveaza o revista noua. Ulterior am aflat ca este vorba despre Alist magazine, un proiect semnat de Andreea Esca si o echipa de oameni minunati in spate. Cand am primit invitatia, am fost fascinata de chipul pictat al Andreei Esca si mi-am dat seama ca nu pot lipsi de la petrecere. 🙂

Alist Magazine este o revista online care se adreseaza femeilor, si nu numai. Exista o sectiune dedicata adolescentilor (‘Ateen), sectiuni de Beauty, Fashion, Lifestyle, dar si interviuri si evenimente. Sectiunea care imi place cel mai mult este cea de interviuri. Intotdeauna mi s-au parut interesante studio-urile designerilor, ale pictorilor si makeup artistilor. Mi se pare ca acolo se creaza arta, sub o forma sau alta. Am savurat interviul cu Anda Roman, dar si clipul despre Moogu.

Sectiunea de Beauty mi-e tare draga, poate si pentru ca e semnata de Bianca Nutu. 🙂 Imi plac dilemele ei si modul cum sunt prezentate; un exemplu e clipul despre eyeliner-ul albastru – desi eu aleg de obicei o nuanta mai inchisa de albastru, parca as incerca si una mai deschisa in sezonul cald.

Gasiti pe Alist magazine si alte informatii, articole si clipuri, pe care va las sa le descoperiti singuri. Cert e ca revista promite 🙂

Revenind la eveniment, eu nu am respectat tema si nu am aparut pictata. Mi-as fi dorit sa ma pictez acolo, insa cand am ajuns, erau deja programari facute si mi-am vazut de facut poze si filmat, m-am intalnit cu alte bloggerite dragi, apoi ne-am bucurat impreuna de concertul sustinut de Carla’s Dream.

Cu ocazia asta, am filmat primul meu vlog. Il gasiti pe canalul meu de YouTube; daca va place, va astept cu un Like si Subscribe!

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.