Skincare

3 Solutii de hidratare sub dus

Am facut recent intr-un mall unde se desfasura o campanie care verifica elasticitatea si nivelul de hidratare al pielii. Domnisoara care m-a examinat avea un aparat care “scana” pielea de pe mana si calcula nivelul de elasticitate si hidratare al pielii, pe baza “pozei” facute. Inutil sa va spun ca ambele au fost la nivel scazut si m-am cam simtit vinovata pentru toate momentele cand am lasat deoparte lotiunea de corp, pentru ca nu suntem cei mai buni prieteni.

Mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva in sensul asta, mai ales acum in sezonul cald, cand parca mi-e si mai greu sa mai adaug un strat de crema pe pielea proaspat spalata. Asadar, am evaluat optiunile si am ajuns la urmatoarea concluzie: trebuie sa fac cumva sa-mi hidratez pielea sub dus.

Zis si facut: am gasit 3 aliati pe care ma pot baza pentru o hidratare usoara sub dus, marca Nivea.

Diana Rosu hidratarea niivea

Diana Rosu hidratarea nivea

Varianta 1: Gel de dus crema – Nivea Creme Smooth

Gelul de duș cremă NIVEA Creme Smooth promite piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea. Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată.

Varianta 2: Ulei de dus – Natural Oil

Uleiul delicat de duș îmbogățit cu 55% uleiuri naturale și parfum luxuriant. Formula se transforma intr-o crema placuta in momentul in care intra in contact cu apa si pielea si lasa pielea super catifelata si hidratata. Deosebit de bun folosit imediat dupa epilare – calmeaza pielea si reduce posibilele iritatii.

Varianta 3: Lotiune hidratanta sub dus 

Se aplica dupa clatirea gelului de dus, pe pielea umedă, pe întregul corp. Se gaseste in 6 variante, în funcţie de nevoile pielii pentru a te bucura de îngrijire delicată, chiar din timpul îmbăierii. Apoi se clateste si te poti imbraca imediat, deoarece nu lasa senzatie lipicioasa.

Le folosesc pe toate trei, prefer in general lotiunea hidratanta la dusurile de dimineata, uleiul la dusurile de seara – parca actioneaza mai bine peste noapte si gelul de dus crema oricand 🙂 Produsele Nivea sunt accesibile, le gasiti mereu la oferte foarte convenabile, insa nu fac rabat la calitate. Voi pe care il preferati?

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.