Skincare

Spray cu protectie solara – Bioderma Photoderm MAX Brume SPF 50+

Mi-am propus ca vara asta sa va (re)amintesc cat de important este sa folosim protectie solara, atat pentru fata, cat si pentru corp. Crema cu SPF ar trebui sa ne insoteasca tot timpul anului, insa acum cand plecam la mare, soare, caldura si bronzat, cu atat mai mult ar trebui sa fie nelipsita din trusa noastra de produse.

Un motiv in plus si in favoarea noastra e faptul ca produsele cu SPF evolueaza atat de repede si frumos, astfel incat sa fie cat mai usor de folosit, fara aspect albicios inestetic, si chiar fara intindere. Astazi va prezint noul produs marca Bioderma – Photoderm MAX Brume SPF 50+. 

P1050656

Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunțăm să mai folosim fotoprotecție atunci când ne gândim că mâinile vor rămâne lipicioase sau că nisipul se va lipi de piele. Grație dispozitivului de aplicare, Bioderma Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Bioderma Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. Are un efect revigorant și este 100% transparent. Pielea este protejată, iar noi ne putem bucura linistite de plaja! 

P1050660

P1050661

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.