Review

Review: NYX Ombre Blush Mauve Me

Recent s-a deschis primul magazin NYX din Bucuresti, si cu ocazia asta l-am vizitat si eu, in noul centru comercial Park Lake. A fost al doilea magazin deschis de NYX in Romania, primul fiind in Constanta, insa ma bucur nespus ca au venit si in Bucuresti. Era cazul šŸ™‚

La NYX gasiti cele mai frumoase produse pentru buze, rezistente, cremoase, ultra-pigmentate, cate ceva pentru fiecare. Gasiti blush-uri pigmentate si ceva mai soft, produse de sprancene, palete de ochi… nu va mai zic, trebuie sa ajungeti acolo! Poate va convinge si postarea de azi, pentru ca vreau sa va arat cel mai frumos blush – NYX Ombre Blush, Mauve me.

nyx-ombre-blush-review

nyx-ombre-blush-mauve-me

Intotdeauna mi-au placut blush-urile, am mai muulte decat as consuma complet intr-o viata, dar in apararea mea, incerc sa nu-mi cumpar decat nuante pe care nu le am deloc.Ā NYX Ombre BlushĀ in nuantaĀ Mauve meĀ este un produs FRUMOS. Trendul ombre se mentine inca in preferintele trendsetterilor, atat in materie de culoare a parului, buzelor, hainelor, cat si in make-up. Nuanta Mauve me este destul de temperata, asadar nu riscati sa aveti obraji de clovn daca avetiĀ prea mult produs pe pensula.

review-nyx-ombre-blush-mauve-me

In plus, se aplica foarte usor si puteti obtine efecte diferite in functie de partea din care luati produsul pe pensula. Mi se pare ca am obtinut un efect de iluminare delicata cand am folosit doar partea de sus a blush-ului.

Din punct de vedere al rezistentei, nu am observat nimic iesit din comun, mi se pare ca oricum imi rezista binisor fardul de obraz.
diana-rosu-review-nyx-ombre-blush

Tip: Folositi o pensula cu forma usor ascutita; va “prinde” produs pe perii mai lungi si nu riscati sa aplicati prea mult produs – aveti astfel un control mai mare pe suprafataĀ peĀ care aplicati produsul. Eu mi-am luat de curand setul Real Techniques Bold Collection, iar pensula asta mi se pare grozava. Gasiti si variante mai ieftine, daca setul asta vi se pare prea mult. Saaau, puteti fi cu ochii in patru dupa o oferta bunicica, cum am prins eu pe iHerb.

nyx-blush-review

In concluzie, imi cam place NYX Ombre Blush, nu doar pentru ca e FRUMOS, ci si pentru ca se vede bine pe ten, rezista, ambalajul e prevazut cu oglinda (foarte utila)! As vrea sa incerc si o nuanta ceva mai indrazneata, sau poate un blush crema, ca tot (sper ca) se raceste afara. šŸ™‚

nyx-ombre-blush-diana-rosu

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.