Life

[RO] #BucharestCoffeeLover – Despre ORYGYNS

Cine ma cunoaste in realitate sau macar de pe Instagram, stie cat de mult imi place cafeaua. De la o vreme incoace, incerc sa diversific si sa aflu cat mai multe locuri din Bucuresti unde pot sa beau o cafea buna. Recunosc, imi place comfortul si siguranta de a merge la sigur cu o cafea, insa incerc sa ma dezvat, de dragul aventurii si descoperirii unor noutati.

Asadar seria pe care o anunt azi pe blog a venit in completarea acestei idei, insa si pentru ca am ajuns sa imi folosesc blogul ca pe un jurnal unde gasesc nuante de fond de ten, impresii despre un anumit eveniment sau produs, unde mancam un burger bun  pe care-l pot rasfoi ori de cate ori am nevoie. Sa dam drumul la #BucharestCoffeeLover!

Cafeaua testata astazi vine de la ORYGYNS, un coffee shop relativ nou in Bucuresti – deschis de aproximativ un an, pe strada Jules  Michelet nr. 12, si mai nou in Aviatiei nr.2, foarte aproape de metrou Aurel Vlaicu. Ambele locuri sunt micute, in special cel de-al doilea deschis, insa nici la Romana nu e foarte mult spatiu. Sunt disponibile cateva scaune la bar si 2-3 mese, insa ai sanse sa te poti bucura de o cafea savurata inauntru, daca nu e o zi foarte aglomerata. Daca nu e spatiu sau te grabesti, poti sa optezi pentru cafeaua to-go, e la fel de buna. 🙂

diana-rosu-cafea-orygins

Mi s-a parut interesant ca se serveste un tip diferit de cafea in fiecare saptamana, din ce am inteles, se aduc cantitati mici, dar proaspete, pentru un gust desavarsit. Eu am ales un Flat White, e optiunea de cafea pentru care optez de obicei. A costat 11 lei si a meritat toti banii 🙂 E gustos, imi place mult spuma de lapte (in general) si mi s-a parut si o cantitate generoasa. Eu sunt genul de consumator care savureaza cafeaua si voi prefera intotdeauna un flat white, in defavoarea unui espresso naked, de exemplu.

diana-rosu-cafea-orygins-bucuresti-3

diana-rosu-cafea-orygins-bucuresti-5

In afara de cafea, gasiti si racoritoare – recomand Fritz Cola, insa si bauturi calde fara cofeina – data viitoare as vrea sa incerc Spiced Chai. Gasiti si cate ceva de potolit foamea – sandwich-uri sau bunatati dulci – banana bread, cookies and co.

diana-rosu-cafea-orygins-bucuresti-4

Mi-a placut mult atmosfera de la ORYGYNS si sper sa revin cat de curand sa mai incerc si alte sortimente de cafea. Daca vreti neaparat sa stati jos, orientati-va catre ore mai putin aglomerate, insa daca nu va deranjeaza neaparat sa luati cafeaua to-go, cu atat mai mult vizitati ORYGYNS. Si scrieti-mi impresiile voastre!

diana-rosu-cafea-orygins-bucuresti-6

*Acest articol si urmatoarele din aceeasi serie contin impresiile mele neplatite sau sponsorizate despre locurile din Bucuresti unde m-am bucurat de o cafea delicioasa. 
Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.