Fitness

[RO] Interviul meu pentru LadyFit [RO]

Am inceput sa fac sport la LadyFit, pentru ca imi doream sa-mi tonific corpul; insa cred ca e mai important pentru mine de ce am continuat sa fac sport. Cred ca e adrenalina si starea de bine pe care o am dupa cate-o ora de sala, care nu se compara cu nimic. Plec de la birou cu gandul la ce mai am de rezolvat, merg la sala si ies dupa ora cu gandul ca pot rezolva orice. Asta a fost marea “surpriza” a sportului pentru mine – nu ma asteptam la starea asta faina de dupa sport. Bineinteles, faptul ca mi s-a mai modelat corpul, merg mai dreapta si pot sa alerg dupa autobuz fara sa gafai sunt beneficii extra, pentru care apreciez sportul si mai mult.

 

…Am acordat un mini-interviu pentru LadyFit, sala la care merg de vreo 2 ani si ceva.  Daca vreti sa cititi despre cum m-am apucat de sport, ce clase imi plac si de ce continui sa merg la sala, puteti citi tot interviul pe site, aici. Poate cu ocazia asta voi incepe sa scriu si pe blog mai mult despre importanta sportului pentru mine, dar si ce echipament folosesc, gadget-uri care ma tin motivata and co. M-ar ajuta mult feedback-ul si intrebarile voastre, asadar astept impresiile voastre in rubrica de comentarii.

 

Cover Photo credit: Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Facebooktwitterrssinstagramby feather

2 Comments

 • Reply
  Costache Cosmina
  April 8, 2017 at 10:21

  Buna, Diana! De ceva timp ma gandesc sa-mi creez un blog, insa nu stiu cum 🙁 Am atat de multe lucruri interesante de spus, si ma gandeam ca ma poti ajuta in legatura cu asta. Imi poti explica cum sa-mi creez si eu o casa virtuala?❤

  • Reply
   Diana Rosu
   April 10, 2017 at 10:09

   Buna, Cosmina! Ma bucur sa aud ca vrei sa te alaturi blogosferei 🙂
   Pot sa-ti spun cum am inceput eu, pe scurt. Sunt multe lucruri de zis si de citit/cantarit, insa sper sa te ajute experienta mea.
   Mi-am facut blogul initial pe platforma Blogspot, o platforma gratuita si foarte usor de folosit. Asemenatoare este si wordpress. Iti creezi un cont, un nume si te apuci de scris. Gasesti pe net tutoriale cu modul de folosire a acestor platforme, insa sa stii ca sunt foarte intuitive si usor de folosit.
   Apoi, am trecut pe domeniu. Domeniu inseamna http://www.dianarosu.com, spre deosebire de dianarosu.blogspot.ro. sunt o serie de avantaje, insa domeniul si gazduirea se platesc. Daca vrei sa incepi direct cu domeniu, e ceva mai complicat si mai mult de lucru.
   Sper sa te ajute si spor la treaba!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.