Beauty News Shopping

Maybelline – Colossal Go Extreme

           Rimelurile de la Maybelline sunt clar in topul preferatelor mele, am inceput timid cu Volume Express, am testat Falsies (varianta normala, dar si flared Flared), Colossal, The Rocket, ce sa mai… destule, cat sa-mi formez o parere. Mi se par cea mai buna optiune de mass-market, la categoria mascara. Nu prea poti da gres cu Maybelline. Asa ca va prezint ultima lor aparitie, Colossal Go Extreme.

The Colossal Go Extreme!

           Privirea dramatica, cu gene ce atrag atentia sunt un hit atat pe podiumurile de moda cat si in viata de zi cu zi. Pentru a duce volumul la o noua dimensiune, dincolo de tot ce inseamna “volum indraznet”, Maybelline NY lanseaza o mascara revolutionara, a carei unicitate consta in periuta cu rezervor incorporat in bratul sau.

           Datorita sistemului sau de extra-incarcare, noua periuta Go Extreme asigura o aplicare generoasa a produsului pe gene, pentru volum EXTREM.

goextreme_beautyface_1 mascara deschisa    mascara-inchisa_ai

Sistem unic de extra-incarcare a periutei! 

         Periuta patentata Maybelline NY transfera pe perisori o EXTRA-Incarcare de produs prin bratul cu rezervor, asigurand un volum EXTREM genelor. Combinatia dintre periuta unica si formula cu o concentratie extrema de COLAGEN asigura un volum colosal, in doar cateva secunde.

*Pret recomandat = 37 lei

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mihaela Bolea
  March 19, 2014 at 22:18

  Mi-l doresc, dar să mai termin din ce am acum…! ♥

  • Reply
   Diana Rosu
   March 25, 2014 at 23:04

   Mihaela, l-am incercat astazi si e wow! Sa-i acorzi o sansa cand termini ce ai, poate prinzi si o oferta buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.