Shopping Trends

C&A a lansat colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015

Sunt mare fana a produselor de la C&A pentru ca materialele sunt sanatoase, preturile accesibile si trendurile pe gustul meu. Asa ca n-am putut refuza invitatia de a fi prezenta la lansarea noii colectii de toamna-iarna 2014-2015, si am si trecut cateva articole pe wishlist. Preferatele mele au aterizat in 2 colaje pe care le redau mai jos:

 

C&A Toamna Iarna 2014 - dianarosu

 

Pentru amatoarele de negru, piele si accente dark, sunt cateva optiuni demne de luat in seama: jachete de piele in stil biker, pulovere cu model geometric si preferatul meu – un poncho cu maneci si model geometric.

Una dintre cele mai importante direcţii stilistice ale sezonului în viziunea C&A este combinaţia clasică de alb cu negru. Este un trend clean, clear şi totuşi îndrăzneţ. E cool, modern şi adulator, fără să întreacă însă măsura. Dintre elementele stilistice definitorii ale acestui trend amintim cusăturile şi detaliile sofisticate, jachete Boucle, imprimeurile geometrice îndrăzneţe dar şi detaliile din piele ecologică.

 

C&A Toamna Iarna 2014 2015 - dianarosu

DSC_0072 (2)

Tricotajele cu model – unul dintre trendurile cele mai îndrăzneţe ale acestui sezon este prezent şi în colecţia C&A. Având ca surse de inspiraţie elemente din cultura folk,  urban dar şi diverse motive entice Jacquard, aceste piese reprezintă articole cheie în gareroba de Toamnă/Iarnă. Intarsiile haioase sau pulovere cu mesaje aduc un aer fun tricotajelor clasice.

Diana Rosu C&A Toamna Iarna Diana Rosu C&A Toamna Iarna2 Diana Rosu C&A Toamna Iarna3 Diana Rosu C&A Toamna Iarna4

Diana Rosu C&A Toamna Iarna5

În ceea ce priveşte jachetele şi hainele pentru exterior, C&A aduce în prim-plan în acest sezon jachetele biker, jachetele parka şi clasicele haine din stofă de lână. Versatilitatea hainelor rebele de motor şi a jachetelor Parka care se regăsesc în colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015 le fac foarte accesibile şi uşor de integrat atât în ţinute de zi cu zi, cât şi în ţinutele de seară. Pentru evenimentele speciale pardesiele şi paltoanele din lână cu detalii preţioase din piele sau blană ecologică sunt cea mai potrivită opţiune.

Din punct de vedere cromatic, colecţia C&A Toamnă/Iarnă 2014/2015 este presărata cu tonuri pastelate de roz, burgund, albastru închis şi ocru.

Diana Rosu C&A Toamna Iarna6 Diana Rosu C&A Toamna Iarna7 Diana Rosu C&A Toamna Iarna8

Colectia a aparut deja in magazine, asa ca nu ezitati sa va rasfatati cu un fular calduros sau cu un pulover tricotat… Cum vi se pare? Ati pus ochii pe ceva anume?

Diana Rosu canda

Diana Rosu canda clockhouse

Facebooktwitterrssinstagramby feather

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Miruna
    September 25, 2014 at 16:49

    Super frumoase toate <3 Colectia alb negru este si preferata mea , mai ales acum in sezonul rece , din al 2-lea colaj mi-a atras atentia gentuta si blanita <3 o sa trec pe la c&a Braila zilele astea , Pupici :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.